דלג לתוכן הראשי

אוהבי אשקלון

תורמים אמריקאיים מעמותת "מציל חיים" אוהבי ישראל, שתרמו בעבר מיגוניות לעיר אשקלון, סיירו השבוע בעיר ובפגישה עם ראש העיר הבטיחו להמשיך ולסייע

מערכת האתרדקת קריאה
  • חדשות אשקלון
התורמים האמריקאים במהלך הביקור באשקלון
התורמים האמריקאים במהלך הביקור באשקלון

התורמים מארצות הברית הגיעו לביקור באשקלון ביום ראשון השבוע וסיירו בבית ספר אמי"ת, שם נפל טיל גארד זמן קצר לאחר סיום מבצע עופרת יצוקה.

מטרתו של הביקור של התורמים בעירהיא בדיקתהצרכים הביטחוניים הנדרשיםבאשקלון ובעוטף עזה בכלל.

לסיור נלווומ"מ ראש העיר, שלמה כהן והקב"ט העירוני יוסי גרינפלד. השניים תדרכו את המבקריםבצורה מקיפה וציינו בפניהם את פערי המיגון הקיימים בעיר בדגש על מוסדות החינוך השונים. התורמים הביעו רצון לסייע וגילו הזדהות עמוקה עם המדינה אשקלון בפרט.

ממלא מקום ראש העיר, שלמה כהן אמר לאשקלון ניוז בסיום הביקור כי "מדובר במשלחת אוהדת ישראל שהביעהבעבר את תמיכתה ואהבתה למדינה במעשים. בשנה שעברה לאחר שתרמו מספר מיגוניות לטובת בתי הספר נפגשנו עם מנהיג הקהילה שהביע רצון להמשך הקשר ולבדיקה חיובית, אמרנו להם שיש צורך במיגוניות והם הבטיחו לסייע".

נכתב על ידי

לפרופיל

עוד כתבות

לדף הבית