קונספט סדנאות הבישול הינו טרנד חזק אשר צובר תאוצה רצינית בשנים האחרונות וצובר קהל לקוחות רב ואיכותי מאוד.
כעת, לא צריך לנסוע מחוץ לעיר כדי להשתתף בסדנאות הבישול - 'נסלי'- כלי בית -הינו מתחם ל- 22 אורחים אשר עוצב ותוכנן כמו מטבח ביתי בכדי ליצור את התחושה שכל אחת יכולה ליצור את מה שמציגים השפים מולה.
המנות, החומרי הגלם והציוד אומנם מקצועיים ואיכותיים אך נמצאים בהישג יד בכל סופר ובחנות הכלים 'נסלי' בקומה התחתונה.
ביום ראשון,הושקה קומת הגלריה במתחם הכלים 'נסלי' באיזור התעשייה הצפוני באשקלון.
עיתונאים, כתבי האוכל, בעלי מדיה ומובילי דעת קהל באזור הדרום הגיעו למקום על מנת לקבל טעימה ראשונה (תרתי משמע) מהמתכון החדש שקם בעיר.
את הערב פתח שף מיקי סויסה אשר עתיד לנהל את התחום הקולינארי של הסדנאות, ברביולי אבוקדו במילוי גבינה וסלומון, אחריו הגיע אלקנה (מסטר שף) שהראה שוב כמה קל לאהוב אותו והכין מתכון פרטי שלו למנת דג לברק בחלב קוקוס שגרמה להמון תגובות ואף מחיאות כפיים, בסיום הכין שף סהר רפאל (זוכה תוכנית המטבח) סלט סלק קר אשר חתם את הסדנא בהצלחה טעימה במיוחד.
כיום כבר ניתן להירשם לסדנאות עתידיות במקום כגון: סדנה איטלקית, מטבח ספרדי, סדנת אפיית לחמים, סדנאות לילדים, סדנת אירוח בצ'יק צ'אק וסדנאות מטבח עולמי אשר כוללות שילוב של מיטב המטבחים בעולם.
בנסלי מבטיחים כי גם הגברים יקבלו התייחסות בסדנאות עם השקת סדנת בשרים על האש וטיפול בבשר אשר ילווה בטעימות יין והרצאות ממיטב הייננים בארץ.
השף מיקי סויסה, מנהל התחום הקולינארי בסדנאות הבישול בנסלי אמר: "אנו החלוצים בתחום סדנאות הבישול באשקלון,והמטרה היא אחת ויחידה, להעניקסדנאות בישול ברמות הגבוהות ביותר, עם טובי הטבחים שיגיעו לאשקלון להרצות ולבשל".