דלג לתוכן הראשי

חזרו לסורם

קבוצת הנוער של הפועל אשקלון יצאה בשבת בבוקר לאצטדיון "וסרמיל" למשחק חוץ מול הפועל באר שבע אשקלון מפסידה 2-0 מצמד שערים תוך 9 דקות

אלדד פוקסדקת קריאה
  • ספורט
הנוער שוב יורדים מנוצחים.
הנוער שוב יורדים מנוצחים.

אחרי האופטימיות שאפפה את קבוצת הנוער של הפועל אשקלון לאחר תוצאת התיקו 2-2 במחזור הקודם מול מכבי נתניה, יצאה הקבוצה האשקלונית למשחק חוץ באצטדיון "וסרמיל" בבאר שבע, במטרה להמשיך ולאגור נקודות.

קבוצת הנוער של הפועל באר שבע, לא התחשבה יותר מדי ברצונות של האשקלונים, ולאחר מחצית ראשונה מאופסת ונטולת הזדמנויות, עלו המארחים למחצית השניה ובדקה ה 56, הם מצליחים לעלות ליתרון 0-1 משער של דניאל קהה.

9 דקות בלבד חלפו מאז כבשו את שער היתרון והבאר שבעים חוגגים שוב, לאחר שג"וסטין ז"ולו, מכפיל את התוצאה וקובע 0-2 למארחים.

עד לסיום המשחק, לא הצליחו האורחים מאשקלון למצוא את רשת שערו של שוער הפועל באר שבע, ובסיום יורדים האשקלונים מנוצחים 0-2.

נכתב על ידי

לפרופיל

עוד כתבות

לדף הבית