דלג לתוכן הראשי

דיון בענייין המשך הרחקתו של שמעוני יתקיים היום ב-12:00

היום (רביעי), בשעה 12:00 יתקיים דיון בבית המשפט בראשון לציון, בבקשת המשטרה להאריך את תנאי ההרחקה של ראש עיריית אשקלון, איתמר שמעוני ל-90 יום

שלומי לוידקת קריאה
  • חדשות אשקלון
שמעוני. ישוב מחר לכסאו או לא?
שמעוני. ישוב מחר לכסאו או לא?

היום (רביעי), בשעה 12:00 יתקיים דיון בבקשת המשטרה להאריך את תנאי ההרחקה של ראש עיריית אשקלון, איתמר שמעוני, כך מפרסם הבוקר 'כאן דרום'.

הדיון יתקיים באולמו של השופט רפי ארניה בבית משפט השלום בראשון לציון.

כזכור, לפני יומיים הגישה יחידת לה"ב 433 של משטרת ישראל, בקשה להאריך את ההרחקה של איתמר שמעוני מבניין העירייה ב-90 יום נוספים.

בבקשת המשטרה לבית המשפט נכתב כי עמדת הפרקליטות היא שישנן די ראיות כנגד שמעוני בכדי להגיש נגדו כתב אישום.

"חומר הראיות שנאסף בעניינו של המשיב (שמעוני), אינו מגבש חשד בלבד אלא ראיות המגבשות סיכוי סביר להרשעת המשיב", נכתב בבקשה.

אתמול בבוקר (שני), התראיין עורך דינו של שמעוני, עו"ד ירון לונדון בגלי צה"ל ואמר: "לא היו עבירות מין ובטח שלא אונס, אני גם לא בטוח שיש מתלוננות. היה רומן לפני הרבה שנים. הסכמי דמי השתיקה נעשו בצורה פורמלית עם לווי של עורכי דין מהשורה הראשונה והם בוודאי לא מהווים עבירה פלילית".

נכתב על ידי

לפרופיל

עוד כתבות

לדף הבית