קבוצת הכדורגל של הפועל אשקלון, אירחה הערב (שני), באצטדיון העירוני באשקלון את הפועל קטמון, במסגרת המחזור ה-24 בליגה הלאומית.
אשקלון, שנמצאת, טרם המשחק, במרחק 2 נקודות בלבד מהמקום השני, שמזכה בכרטיס עליה לליגת העל, היתה נחושה להמשיך במומנטום החיובי.
מאמן הפועל אשקלון, יובל נעים, פתח את המשחק בהרכב הבא: ליאור חדריאן, אסי בוזגלו, יאיר אזולאי, טל מכלוף, חיים איצרין, קובי בן-חמו, ירדן אבוחצירה, ברוך דגו, ניר נחום, וואיל מריסאת' ועידן שריקי.
כבר בדקה 12: בזמן שאשקלון עם עשרה שחקנים על הדשא עקב פציעה של ניר נחום, כדור עומק חותך את כל הגנת אשקלון, ומשם ינון אליהו לא מתקשה לכבוש את הראשון.
1:0 לאורחים מקטמון.
דקה 13: ניר נחום יוצא ובמקומו נכנס רודי חדד.
דקה 23: רודי חדד מגביה לרחבה, מריסאת' נוגח כדור שחומק סמוך לקורה
דקה 24: איצרין מגביה משמאל, סיידוף הודף לא טוב היישר לרודי חדד שבועט מול שער חשוף החוצה
דקה 35: קטמון כבר עם השני. כדור קרן מתרומם לרחבה ואופיר חמו, אקס אשקלון, מקדים את השוער ונוגח לרשת. 2:0 קטמון
דקה 45: השופט מרחיק את יובל נעים ליציע. מחצית: 2:0 לקטמון
דקה 60: שריקי מוכשל ברחבה והשופט מסמן פנדל. שריקי ניגש לבעיטה, סיידוף הודף, אך החלוץ עט על הריבאונד ומצמק את את התוצאה. 2:1
דקה 66: רודי חדד משחרר פצצה אך סיידוף הודף לקרן.
דקה 76: אשקלון משיגה את השוויון. בוזגלו מגביה כדור חופשי, נוצרת ערבובייה ברחבה וירדן הראשון שמצליח להשתלט על הכדור ולבעוט מזווית קשה פנימה 2-2.
עד לסיום המשחק, לא הצליחו שחקני אשקלון לרשום מהפך, ופספסו הזדמנות מצויינת להעפיל למקום השני בטבלה.