מטה הבטיחות העירוני, בהנהלת אבנר מיימון ורכזת המטה, רות אטיאס, יחד עם בני הנוער וחברי רוטרי יצאו בערב הסילבסטר בליווי צוות המורות, דבורה ברבש ורויטל שטינברג, לאזור הבילויים והפאבים באשקלון במטרה להסביר ולהעלות את המודעות לגבי הסכנות בשתיית אלכוהול בנהיגה.
העלאת המודעות חשובה וחיונית בכדי לעזור במניעת תאונות דרכים לאחר הבילוי ובכלל.
במהלך הפעילות חולקו פליירים עם הסיסמא: "אם שותים לא נוהגים! בשביל זה יש חברים", נשיפונים לבדיקה עצמית וריחניות לרכב, כשמטרתם לעודד את הבליינים לבחור נהג תורן שלא ישתה ויסיע את חבריו הביתה בשלום. הבליינים מצידם קיבלו את פני המתנדבים בברכה ואף הודו להם על פעילותם.
כמו כן במהלך הערב הגיעו נציגי הרשות הלאומית, ניצן מור ואבי אזולאי וממשטרת אשקלון הגיע פקד כפיר סלומון. בסיום הערב ציינו המתנדבים כי הם מקווים שהצליחו להחדיר מודעות ולמנוע את התאונה הבאה.