Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום ראשון ה-15.06.25 י"ט סיון ה'תשפ"ה
יוני ניר. סיכם בעירוני אשקלון. צילום: באדיבות ONE.

מתחילים לזוז

קבוצת הכדורסל של עירוני אשקלון החלה את מסע הרכש שלה לקראת העונה הבאה בליגת העל. יוני ניר וניב ברקוביץ סיכמו בקבוצה לעונה הבאה

קבוצת הכדורסל של עירוני אשקלון מתחילה לגבש סגל לקראת העונה הקרובה בליגת העל.

בחמישי בערב, סיכמה הנהלת הקבוצה עם שני שחקנים ישראלים: יוני ניר וניב ברקוביץ' שמצטרפים לסגל שבונה אריק אלפסי.

יוני ניר (2.04 ,25), בוגר מחלקת הנוער של מכבי ת"א, כיכב גם בכל הנבחרות הצעירות של ישראל ונחשב לאחד הגבוהים הבכירים בליגה בשנים האחרונות.

בקיץ האחרון, אחרי עונת שיא בהפועל חולון, חתם ניר במכבי חיפה אך כבר בתחילת העונה, במחזור השלישי, קרע את הרצועה הצולבת בברכו ונאלץ לסיים את העונה מוקדם בהרבה מהצפוי.

ניר עבר ניתוח בברךולאחר מכן עבר שיקום שלכחצי שנה וכעתבקבוצתעירוני אשקלו מקווים כי השחקן יצליח להתגבר על הפציעהולהפוך לבורג חשוב מתחת לסל.

גםהגארד ניב ברקוביץ' הגיע לסיכום עקרוני לעונה אחת בשורות עירוני אשקלון.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות