טוב מאוחר
באיחור של 13 שנים. כתב אישום הוגש לבית המשפט המחוזי בבאר שבע נגד רוצחו של רמי עבודי ז"ל, שנרצח בדקירות באשקלון בשנת 1988
כתב אישום הוגש לבית המשפט המחוזי בבאר שבע נגד יצחק קרן (קרקאושווילי) מאשקלון, בגין ביצוע הרצח של רמי עבודי, שאירע בשנת 1998.
במשך 13 שנים לא הצליחה משטרת לכיש לשים את ידיה על הנאשם ברצח, שלאחר ביצוע המעשה נמלט לחו"ל.
בני משפחתו של הקרבן קיבלו לפני מספר שבועות מידע על כך שקרן שב לארץ ומסתתר באזור אשקלון, ובעקבות כך הוא נעצר.
לפי כתב האישום, קרן שהה בסוף חודש יולי במסיבה משפחתית שהתקיימה במסעדה באשקלון.
לחוגגים הגיע מידע בנוגע לדקירתו של אחד ממקורביהם בישבנו, על רקע חוב כספי למכולת מקומית.
כדי לגבות את החוב, הגיע אחד מבעלי המכולת לבית בת זוגו של אחי המקורב שנדקר ולקח מהמקום טלוויזיה, כדי לסחוט את בעל החוב ולהביא אותו לשלם לבעלי המכולת את המגיע להם.
החוגגים במסעדה, צוין בכתב האישום, מיהרו אל חנות המכולת כשהם מצוידים בסוגים של נשק קר.
קרן היה בין אלו שהגיעו למכולת בה פרצה במהירות קטטה המונית.
אל חנות המכולת הגיע באותה שעה גם הקרבן עבודי כדי לרכוש סיגריות.
קרן ראה אותו וסבר כי הוא שייך למשפחת בעלי החנות.
הנאשם רדף אחרי עבודי עם סכין שלופה ודקר אותו בחזהו, עבודי מת וקרן הצליח להימלט לחו"ל.
בני משפחתו של עבודי, קיבלו כאמור מידע על כך שקרן שב לארץ ומסתתר ולאחר מכן קרן נעצר.
המשטרהדרשה מבית המשפט בדיון להארכת מעצרו, לעצור את קרן עד תום ההליכים המשפטיים נגדו.
אהובהעבודי, אמו של הנרצחאמרה: "העו"ד של החשוד אומר כל הזמן שעברו 13 שנה, אבל זה לא יכול להישכח. הוא חייב לקבל מאסר עולם כמו כל רוצח. עוברים עליי ימים שחורים ואני לבושה כל הזמן בשחור. אני אמשיך להיות ככה עד שהבן אדם יישפט. אני כל יום הולכת לקבר שלו קניתי קבר לידו כדי לא להיפרד ממנו. הלוואי ויהיה צדק והבן אדם הזה יקבל את העונש שלו".
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות