מינוי אש
טקס הענקת דרגות וכתבי מינוי התקיים בשני בבוקר באיגוד ערים לכבאות אשקלון. למפקד תחנת הכיבוי בקרית מלאכי, מונה להב שי קריסי
במעמד ראש עיריית אשקלון ויו"ר האיגוד מר בני וקנין, מ"מ מפקד השירות רשף יגאל זוהר ועובדי איגוד שירותי כבאות והצלה איזור אשקלון,התקיים הבוקר (שני) טקס הענקת דרגות וכתבי מינוי לתפקידים שאוישו.
המכובדים בירכו את הכבאים והביעו תקווה כי זוהי תחילתו של עידן חדש באיגוד.
בין מקבלי הדרגות: הועלו מדרגת להב לדרגת רשף/מ: יוסי מלכה; שלום צבאן; מכלוף שלום ומשה עמר.
הועלה לדרגת רס"ר: אבירם משה. דרגת שכר: סמל יניב אלבז.
כמו כן נערכו מינוים לתפקיד מפקד תחנת קריית מלאכי,אותו ימלאלהב שי קריסי.
ראש העיר אשקלון בני וקנין המשמש כאמור יו"ר הכיבוי בירך את מקבלי הדרגות והמינויים ואיחל להם הצלחה "אתם עושים עבודה טובה ואני שמח להעניק לאלה שמגיע להם את הדרגות וגם בהמשך הנחיתי את המפקד להשלים פערים ביחס לאלה שעוד ממתינים לדרגות"
רשף יגאל זוהר: "מדובר בהענקת דרגות קצונה כולל מינוי של מפקדי תחנות ודרגות של רס"רים. לזכור שחלק גדול מהקצינים בין מקבלי הדרגות שימשו והשתתפו במלחמת לבנון השנייה. האיגוד רואה את הענקת הדרגות כצעד שצריך לשכפל אותו לעוד מספר כבאים שממתינים להעלאה בדרגה. בכלל השיתוף פעולה עם יו"ר האיגוד בני וקנין מאז מוניתי לתפקיד מבורך היו"ר מקדם ומברך כל מה שקשור לקידום למי שמגיע כמובן ואם יש פערים הוא הנחה להשלים והטקס הזה הוא הדוגמא לכך. בנושא המבצעי היור מעניק לי יד חופשית הוא נותן לי בנושא המבצעי ומגבה מאוד בנושא המשמעתי כי האיגוד צריך לרוץ קדימה"
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות