Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שלישי ה-17.06.25 כ"א סיון ה'תשפ"ה
מעצר סטחרי הרכב מאשקלון.

מעצר סוחרי המכוניות

שישה סוחרי מכוניות מאשקלון נעצרו השבוע ע"י יחידת אתג"ר של משטרת ישראל, בחשד כי שיחדו מנהל סניף דואר, שהכשיר עבורם רכבים מושבתים

בית משפט השלום בראשון לציון האריך השבוע, בארבעה ימים את מעצרם של שישה סוחרי רכב מאשקלון.

חקירה סמויה של יחידת אתג"ר של המשטרה, המתמחה באיתור גנבי רכב, הביאה השבוע לתפיסתם של שישה סוחרי רכב מאשקלון.

מחומר החקירההמיוחס לסוחרי הרכבעולה כי בין השנים 2008 עד לסוף 2009,קנו הסוחריםמאות מכוניות המוגדרות כמושבתותועל פי החשד, הם שיפצו את המכוניות ומכרו אותן לקונים שכלל לא ידעו על עברן.

את האישורים להם היו זקוקים סוחרי המכוניות ואת הניירת הרלוונטית לטובת העברת בעלות, השיגו הסוחריםעל פי החשד באחד מסניפיהדואר באשקלון, שם שיחדו לכאורה את מנהל הסניף בכדי שיסייע להם.

מהחקירה עולה כי מנהל סניף הדואררשם את הרכב כ"תקין" במערכת הממוחשבת, ולא התייחס לכך שעליו לקבל אישור מיוחד ממשרד הפנים כדי לאפשר לרכב שיצא מכלל שימוש לעלות שוב על הכביש.

עורכי דינם של החשודים טענו בבית המשפט כי אין כל סיבה להשאיר אותם במעצר, שכן מדובר באנשים נורמטיביים ובעלי משפחות שלא מהווים כל סכנה לציבור או לחקירה.

כאמורבית המשפט השלום בראשון לציון,הורה בכל זאת להאריך את מעצרם בארבעה ימים, בחשדלמתן שוחד, קשירת קשר לביצוע פשע והסעה ברכב מסוכן.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות