ערב הכדורסל של ישראל פתיחה צולעת
קבוצת הכדורסל של עירוני אשקלון, פתחה גרוע את עונת 2010/11 בליגת העל, עם הפסד מפתיע 69-79, בדרבי הדרומי מול העולה החדשה מכבי אשדוד
קבוצת הכדורסל של עירוני אשקלון פתחה את עונת 2010/2011 של ליגת ווינר ברגל שמאל עם הפסד בלתי צפוי.
הקבוצה האשקלונית יצאה למשחק חוץבאשדוד, מול העולה החדשה לליגת העל,ף מכבי אשדוד.
אריאל בית הלחמי,מאמן עירוני אשקלון ,הגיע למשחק כשלרשותו סגל מלא הכולל את גייב פרואיט, דרור חג'ג', ראשון טרנר, תומאס טרל, ליאור ליפשיץ וטים פיקט.
העולה החדשה מכבי אשדוד עם מאמנה עופר ברקוביץ , אקס עירוני אשקלון, הגיעה למשחק בסגל כמעט מלא הכולל את מאיר טפירו, שפתח את עונתו ה-16 בליגה הבכירה ועם הזר החדש וויין וואלאס.
אשקלון פתחה מצוין, כאשר דקות מצוינות של תומאס טרל ודזמון פארמר העניקו לה יתרון 5:19 בתום שש הדקות הראשונות.
אלא שאשדוד לא ויתרה כל כך מהר, והשילוב בין מאיר טפירו וג'וש קרטר הוליד ריצת 0:10, שעזר לעולה החדשה לרבע לרבע בפיגור 22:19 בלבד.
אשקלון פתחה טוב גם את רבע השני ועלתה ליתרון 8, אלא שאז דאג ראמל בראדלי להשתלט על העניינים, להשלים מהפך ולהעלות את אשדוד ל-29:30,
המילה האחרונה במחצית היתה שייכת לפארמר שהחל לקחת פיקוד, ועם הצטרפות מצוינת של תומאס טרל שוב נטלו האשקלונים את ההובלה, וירדו לחדרי ההלבשה ביתרון 32:39.
אשדוד פתחה את המחצית השניה היטב, ולמרות שג'וש דנקן נפצע ברגלו וירד לחדרי ההלבשה לקבל טיפול, השלימה המארחת את המהפך בעיקר בזכותג'וש קרטר, שקבע 42:46 לעולה החדשה.
במצב של 42:50 לאשדוד פתח טים פיקט במטווח של שלוש שלשות רצופות והשיב את היתרון לאשקלון, אלא שהמשחק ההפכפך נמשך, ויאן מרטין השיב עם שתי שלשות משלו ובתום הרבע 53:58 לאשדודים.
המארחת המשיכה לשמור על היתרון גם בדקות שפתחו את הרבע המכריע, כאשר שלשה של ראמל בראדלי קבעה 62:69 לאשדוד, ארבע דקות לסיום. הגארד האמריקאי הצעיר המשיך ביכולתו המצוינת גם במאני טיים, כאשר טפירו ו-וואלאס סגרו עניין ובסיום 69:79 לעולה החדשה.
קלעו לאשקלון: תומאס טרל (7 ריבאונדים) וטים פיקט 17 נקודות כל אחד, דזמון פארמר 14, ראשון טרנר 9 (9 ריבאונדים), דרור חג'ג' 6 (8 ריבאונדים, 7 אסיסטים), גייב פרויאט 4, ארז מרקוביץ' 2.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות