Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום חמישי ה-19.06.25 כ"ג סיון ה'תשפ"ה
קובי פרץ מספר לראש העיר בני וקנין. "אני הולך להפתיע ובגדול".

השיקו את הפסטיבל

ערב ההשקה לפסטיבל בריזה 2010, נערך ביום ראשון בנמל תל אביב. השתתפו: קובי פרץ, טריפונס, קובי מימון, רון שובל, פיני חדד, הפיל הכחול ועוד

בנמל תל אביב התקבצו אתמול (ראשון), רוב האמנים שישתתפו בפסטיבל הבריזה, התחככו עם כתבי הבידור והעיתונאים במסגרת ההיערכות לקראת פסטיבל בריזה.

פסטיבל מוסיקה הארצי שנוסד בשנת 1992 על ידי ראש העיר בני וקנין ונחשב לפסטיבל המוסיקה הבולט במדינת ישראל והפך עם השנים למותג מוביל במפת הפסטיבלים הארציים. הפסטיבל יתקיים השנה וכמו בכל שנה במשך ארבעה ימים בגן הלאומי באשקלון בין התאריכים -23 ל-26 באוגוסט וינעל את אירועי הקיץ והחופש הגדול של ישראל.

בשנה שעברה הגיעו כ 100 אלף איש, במשך כל ימי הבריזה והייתה להצלחה מסחררת. השנה צופים במינהלת הבריזה לכמות גדולה יותר ולשם כך נערכת המינהלת לקלוט יותר ויותר קהל. בתוכנית האמנותית כמו בכל שנה וזו כבר מסורת, יופיע האמן שלמה ארצי. בנוסף יופיע על בימת האמפי קובי פרץ שיארח את אישתר, אלבינה ולהקת אוף שימחעס.

בערב השלישי הפתעה השנה ועל בימת האמפי יופיע הזמר מוש בן ארי בערב מיוחד עם גדולי הסטדנטאפסיטים הישראלי- אלי ומריאנו ,שלישיית מה קשור וקובי מימון כולם יופיעו באמפיתיאטרון בגן הלאומי באשקלון.

במהלך המפגש בנמל תל אביב בשיחה בין ראש העיר בני וקנין לזמר קובי פרץ הפתיע פרץ את וקנין כשסיפר לו כי אביו ואבא של וקנין היו חברים טובים . וקנין : "אבא שלו היה זמר מוכר במרוקו וגם בארץ. אני חושב שמדובר בזמר אדיר".

פרץ בפנייה לתושבי אשקלון אמר : "אני הולך להפתיע בכמה הפתעות לטובת באי הפסטיבל ולטובת תושבי אשקלון. אני מתכוון לעשות הופיה מדהימה".

בשדרת הפסטיבל יוקמו במות מופעים שיארחו מופעים של אמנים מובילים לכל המשפחה, מוסיקה ישראלית, אמנים צעירים ולהקות מקומיות (הכניסה חופשית).
האמנים הישראליים שיופיעו בשדרה : טריפונס, התבורי'ס, מרגול, שמעון בוסקילה, סטלוס ואורן חן , רגב הוד, עומר אדם, אביהו שבת, רון שובל, פיני חדד, דודו טסה, להקת וייב, יוסלס ID, שייגעצ, ירמי קפלן, אייל אבן צור, יוני בלוך, בית הבובות, הפיל הכחול ואלישע בנאי וארבעים השודדים. בשדרה על במות יופיעו רועי לוי, מני מלכה, רועי צברי, טל סולומון, יונתן ברק ואייל נרדי יצחיקו במופעי סטנד אפ.

ראש העיר אשקלון, בני וקנין אומר "העיר אשקלון במפת הפסטיבלים הארצית. קיימנו בעיר בשנה האחרונה את פסטיבל ים, פסטיבל המים, פסטיבל היין ועוד פסטיבלים נוספים צפויים בעיר. אני שמח שהחזרתי עטרה ליושנה ושפסטיבל בריזה חזר למקום הראוי לו מרכז הבמה התרבותית של ישראל. אני מזמין את תושבי אשקלון ואת כל תושבי ישראל להגיע להנות מחגיגת קיץ מדהימה. וחוויה אמנותית ותרבותית. אני מאחל לקהל ולאמנים הנאה גדולה מסוף הקיץ באשקלון".

אורן שני, חבר מועצת העיר יו"ר מנהלת הפסטיבל, אומר: " אני גאה להוביל את הפסטיבל תוך תמיכה מלאה של ראש העיר מר בני וקנין. פסטיבל בריזה הפך למותג המזוהה עם העיר אשקלון. לאור התמהיל של המוסיקה והסטנד אפ שיתקיים במהלך ארבעת ימי הפסטיבל אני מצפה לראות ולארח תושבים רבים מהעיר ומחוץ לעיר".

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות