Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום רביעי ה-18.06.25 כ"ב סיון ה'תשפ"ה
בית הלחמי ושחקניו. בפיגור 1-0. צילום באדיבות: ONE.

ערב הכדורסל של ישראל לא סחבו בעליה

במשחק הראשון בפלייאוף העליון של ליגת העל בכדורסל, מפסידה עירוני אשקלון לקבוצת גלבוע/גליל בתוצאה 81-92. אשקלון בפיגור של 1-0 בסדרה

גלבוע/גליל אירחה אמש (שני) באולם הכדורסל"גן נר" את עירוני אשקלון במסגרת משחק מס' 1 בסדרת הפלייאוף העליון של ליגת העל.

חניכיו של עודד קטש שלטו במשחק לכל אורכו עם יכולת גבוהה ביותר של הגבוהים בראיין רנדל (18 נק', 5 רב', 5 חט', 4 אס' ו-3 חס' ב-23 דק'), אלישי כדיר (18 נק' ו-5 רב') ודיון דוואל (14 נק')

גליל/גלבוע כבר הגיעה ליתרון של 25 נק', וכשמאמן גלבוע/גליל ביצע מספר חילופים על-מנת לאפשר לכמה שחקנים לנוח לקראת המשך הסדרה, אשקלון הצליחה סוף-סוף להיכנס לעניינים.

פתיחת המשחק היתה שייכת לקבוצה המקומית שהצליחה למצוא את נקודות הטורפה בעירוני אשקלון וסגרה את הרבעביתרון 12 נקודות,15:27.

בפתיחת המחצית השניה עלתה גליל ליתרון 20. שלוש דקות מפתיחת הרבע, זה כבר הפך ליתרון 25, כשהאורחים לא קולעים עדיין נקודה ברבע. קטש התחיל להשתמש בספסל והוריד את רנדל וכדיר, מתוך מחשבה על המשך הסדרה, ואשקלון הצליחה להתאושש מההלם, וצימקה ל- 39:59.

קורי קאר, המצטיין בשורות אשקלון, צימק ל-41:61 כשנותרו 3 דקות לסיום הרבע.

המשחק נהיה לקראת סיום הרבע מפוזר, כששתי הקבוצות מרבות לאבד כדורים ולהחטיא מכל טווח. בסופו של דבר הרבע הסתיים בשוויון, ונגמר ב-46:64.

בראייו טולברט הצליח לצמק ל-53:69 אך גלבוע/גליל מיהרה להגיב בשלשה.

6דק' לסיום, קלע גל מקל שתי נק' ששוב הרחיקו את קבוצתו ליתרון 17.

אשקלון ניסתה להמשיך את מה שעבד לה בדקות האחרון, ולהכניס כדורים לאזור הצבע, הפעם לסיילס, שהמשיך לסחוט עבירות, וקלע 2 מהעונשין כדי לצמק ל-59:74.

רנדל מיהר להגיב בטיפ קטן מריבאונד התקפה ועוד 2 נק', ודואל הוסיף עוד שלשה.

2 דק' לסיום המשחק התקרבה אשקלון ל- 71:85.

טולברט הריץ מתפרצת ודוידי צימק ל- 73:86. טולברט וצימק ל-81:90, אך זה לא עזר, והמשחק הסתיים 81:92 לקבוצה של קטש.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות