ניצחו בקטנה
אחרי המעידה בשבוע שעבר, גוברת הערב עירוני אשקלון על הפועל עפולה בתוצאה 81:87 לאחר קרב צמוד מאוד ומשפרת את מעמדה בין 8 הראשונות לקראת הפליאוף
עוד ערב גדול של עומאר סניד עם 20 נקודות הספיק לעירוני אשקלון בכדי לרשום ניצחון 81:87 נגד הפועל עפולה אחרי מאבק עיקש וצמוד של האורחים.
לאורך המחצית הראשונה שמרה אשקלון על היתרון במשחקשעמד על 3-6נקודות מהאורחים שלא נתנו לאשקלון לברוח, בסיום המחצית הראשונה יתרונה של אשקלון עמד על 6 נקודות בתוצאה 38:44.
ברבע השלישי עפולה חזרה למשחק וכריסמס תפר שלשה אדירה והעלה את עפולה ליתרון ראשון מאז הפתיחה, 56:58, כשנותרושתי דקות לסיום הרבע השלישי.
בפתיחת הרבע האחרון סניד הצליח להשוות ולאחר מכן גם להחזיר את היתרון למקומיים. לקראת הסיום היה זה מורן רוט שקליעה שלו העלתה את היתרון כבר ל-7 וסללה את הדרך לניצחון המיוחל.
עם הניצחון החשוב מחזקת אשקלון את מעמדה במקום השישי בטבלה כשהיא מקדימה את בני השרון וראשל"צ הדולקות אחריה ב-2 נקודות.
משחק הליגה הקרוב של הקבוצה שהיה מתוכנן ליום ראשון נגד מכבי תל-אביב נדחה ליום שבת העשירי באפריל בעקבות סדרת משחקי רבע הגמר של אלופת המדינה במסגרת היורוליג נגד פרטיזן בלגרד הסרבית מה שאומר שמשחקם הבא של האשקלונים יהיה דווקא במלחה נגד הפועל ירושלים.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות