Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום חמישי ה-19.06.25 כ"ג סיון ה'תשפ"ה
מצפים לכ-3000 לבנים כחולים בנוקיה. אוהדי עירוני אשקלון

חצאי הגמר יתקיימו כסדרם

משטרת ישראל והאיגוד הכדורסל הגיעו לפשרה והמשחקים יערכו כסדרם. היום יצאו שחקני עירוני אשקלון למלון בת"א בו ישהו עד למשחק מחר (שני, 19:00)

אוהדי עירוני אשקלון בכדורסל יכולים להיות רגועים. אחרי ההכרזה הדרמטית של משטרת ישראל ביום שישי האחרון כי מבחינתה חצאי גמר גביע המדינה בכדורסל מבוטלים מגיע היום הפשרה המיוחלת בינה לבין איגוד הכדורסל שיצאו היום בהודעה משוטפת כי משחקי חצי הגמר יתקיימו כסדרם.

כזכור רק ביום שישי האחרון פרסמנו כאן באשקלון ניוז כי משטרת ישראל הודיעה לאיגוד הכדורסל כי היא מבטלת את אירועי חצי גמר בגביע וזאת עקב סירוב האיגוד לסמן את אוהדי הקבוצות השונות בצמידים מיוחדים.

עם זאת בעירוני אשקלון יצאה היום למלון באזור תל-אביב בו תשהה עד המשחק מחר נגד בני השרון. בקבוצה מצפים מחר לתמיכה של כ-3000 אוהדים בהיכל נוקיה ולפני המשחק יחולקו לאוהדים כ-1000 דגלונים וכ-1000 חולצות. הנהלת הקבוצה בשיתוף עיריית אשקלון תעמיד לרשות האוהדים 25 אוטובוסים שיצאו מרחבת האצטדיון העירוני.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות