לניצחונות יש אותם חוקים
בצל פרשת ההפסד הטכני עלתה היום (רביעי) הפועל אשקלון למשחק הגביע נגד נס ציונה והמשיכה את היכולות המצויינת בניצחון 1:2 ועלייה לשמינית הגמר
שבוע לא קל שעבר על שחקני הפועל אשקלוןלאחר פרשת שיתופו של בריאן מן נגד עירוני רמה"ש וההעמדה של הקבוצה לדין, אך כל זה נשאר מאחור הערב כשהשחקנים בלבן נתנו שוב תצוגה מעולה בהמשך ישיר לשבועות האחרונים וגברו על נס ציונה בתוצאה 1:2 משערים של רומאו וצגאי ועלו לשמינית גמר גביע המדינה.
כבר מהפתיחה ניתן היה לראות כי האשקלונים עלו נחושים מאד למגרש והם אלו שהרבו להחזיק בכדור. בדקה ה-36 הלחץ תורגם ליתרון כשהגבהה טובה של שוקי נגר מצאה את רומאו חופשיוהחלוץ הקמרוני מחמישה מטרים לא התבלבל ונגח פנימה- 0:1 אשקלון.
אשקלון המשיכה ללחוץ אך לא הצליחה להשיג את השער השני והמחצית הראשונה מסתיימת ביתרון שער לאשקלון.
במחצית השנייה זכינו לראות משחק הרבה יותר שקול כשנס ציונה היא זו שיוזמת יותר בכדי להשיג את השוויון. בדקה ה-62 היא גם משיגה את השוויון משער שלהגרוזיני, חליצדזה אחרי טעות בהגנה המקומית.
אחרי שער השוויון נכנסה נס ציונה למומנטום טובולא היה חסר הרבה כדי שהכתומים יהפכו את התוצאה.
בדקה ה-82 אשקלון יצאה למתפרצת בסיומה שוב הוכחה הקלישאה של "מי שלא מבקיע סופג". החלוץ הקמרוני, אריק רומאו שכבש את הראשון הרים כדור גבוה לרחבה, שתי הבלמים האורחים התבלבלו בינם לבין עצמם ויחיאל צגאי היה האיש הנכון במקום הנכון (שוב)כדי להחזיר את היתרון הביתה ולשלוח את אשקלון לשמינית הגמר.
מעודדים מיכולת הטובה ומתפללים לנס מכיוון בית הדין המשמעתי יארחו שחקני אשקלון ביום שני הקרוב את מכבי באר-שבע במשחק שיתנגש עם משחק הגביע של אליצור אשקלון באותו יום בהיכל נוקיה.
אתר אוהדי הפועל אשקלון הושק השבוע
מוקדם יותר השבוע הושר אתר האינטרנט, Hapoela - אתר אוהדי הפועל אשקלון באינטרנט. הפעם האחרונה שאוהדי אשקלון יכלו להתפאר באתר אוהדים עצמאי הייתה לפני 4 שנים וכעת שוב אוהדי הקבוצה יוכלו להתעדכן בכל הקורה סביב הקבוצה ולדסקס ביניהם בקבוצות שהאתר מפעיל דרך הרשתות החברתיות השונות.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות