Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שבת ה-28.06.25 ב' תמוז ה'תשפ"ה
תמונה של כתבה

עיר שלמה נכנסה לחרדה

אזעקת השווא שנשמעה היום הכניסה לחרדה עיר שלמה. זוהי הפעם הראשונה מאז עופרת יצוקה שאזעקת שווא נשמעת בכל רחבי העיר אשקלון

בהלה המונית. כך אפשר לתאר את מה שקרה היום (ראשון) בסמוך לשעה 10:40 כאשר אזעקת שווא נשמעה בכל רחבי העיר והכניסה המונים חזרה למקלטים.

"הייתי בטוחה שזו הנקמה על החיסול של בכיר החמאס בשבוע שעבר, נבהלנו מאוד זו הפעם הראשונה ששמענו אזעקה מאז עופרת יצוקה" אמרה תושבתשכונת שמשון בעירלאשקלון ניוז.

האזעקה היום תפסה הרבה תושבים מופתעים ולא מוכנים "בהתחלה היינו בהלם, לא הבנו מה קורהאבל מיד התעשתנו ורצנו למקלט. האזעקה היום הייתה כמו פלאש בק רע במיוחד." אמר תושב העיר ששהה עם בני משפחתו בביתם בזמן האזעקה.

גם על בתי הספרלא פסחההבהלה. בבית יחזקאל שטרם מוגן הורו מיד לכל התלמידים לתפוס מחסה מתחת לשולחנות בהתאם להנחיות הבטיחות שניתנו לסגל בית הספר עוד בתקופת עופרת יצוקה.

האזעקה היום היא גם תזכורת כואבת לממשלת ישראל ששנה אחרת ההחלטה למגן את כל מוסדות החינוך בעיר ישנם עדיין בתי ספר וגנים שטרם מוגנו שנה אחרי מבצע עופרת יצוקה.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות