Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שבת ה-28.06.25 ב' תמוז ה'תשפ"ה
החולים התלוננו על מחסור במיטות (צילום אילסטורציה)

בוחן פתע לבית החולים

אתמול (רביעי) הגיע שר הבריאות, יעקב ליצמן לביקור פתע בבית החולים ברזילי במטרה לבדוק את התנהלות בית החולים ושמע בעיקר תלונות על צפיפות

שר הבריאות יעקב ליצמן הפתיע אתמול את הצוות הרפואי בבית החולים ברזילי בעיר כשהגיע לביקור לא מתואם על מנת לבדוק את התנהלות המרכז הרפואי ולחשוף האם קיימים ליקויים כאלו ואחרים.

ליצמן שזו לא הפעם הראשונה שהוא עורך ביקור פתע במוסד רפואי סייר במרכז הרפואי, שוחח עם החולים ושמע גם את הצוות הרפואי. בשיחה עם החולים שמע השר בעיקר תלונות על צפיפות בחדר המיון וכי קיים מחסור במיטות טיפול.

בשיחה עם מנהל בית החולים, ד"ר שמעון שרף הופתע השר לגלות כי רק 18 אחוזים מבעלי התפקידים בבית החולים קיבלו את החיסון לשפעת החזירים.

בעניין החיסונים טענו בבית החולים כי"הנהלת בית החולים עושה כל שביכולתה להעלות את המוודאות בנושא, אך קבלת החיסון היא לא חובה ועל כן לא ניתן להכריח אף אחד לקבל את החיסון".

כאמור זוהי לא הפעם הראשונה שמחליט השר ליצמן לערוך ביקור פתע בבית חולים אחרי שרק באותו בוקר היה השר בבית החולים הפסיכיאטרי כפר שאול ושם חשף שורה של מחדלים ואף צוטט כאומר: "לו יכולתי, הייתי מוציא צו סגירה למקום".

בסיום הביקור בירכו בהנהלת בית החולים את ביקורו של השר ליצמן: "הנהלת בית החולים וצוות העובדים מקדמים בברכה את ביקורו של סגן השר.אנו מברכים על נכונותו לעמוד מקרוב על המצוקות הקשות ביותר של בית החולים".

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות