Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום חמישי ה-19.06.25 כ"ג סיון ה'תשפ"ה
"אין לנו חשק לבוא לעבודה". ציקו מגיה

קבלת שבת "כולם צריכים ללכת הביתה"

כך מצוטט היום (שישי) צ'יקו מגיה בראיון שנערך עמו ב"ידיעות אשקלון" בו הוא תוקף את הצוות המקצועי באופן חסר תקדים. ב-14:30 פוגשים את מרמורק

מה שהנהלת הפועל אשקלון נתנה אף הנהלה לא תיתן עוד 100 שנה
זה גועל נפש. בושה. אין בשביל מי לבוא לעבוד

"כולם צריכים ללכת הביתה" כך מצוטט היום (שישי) צ'יקו מגיה בראיון שמפורסם במקומון "ידיעות אשקלון". מגיה שיוצא במתקפה חסרת תקדים נגד שחקניו והצוות המקצועי לא חוסך ביקורת מאיש כי נכון להיום הפועל אשקלון היא כישלון טוטאלי.

בראיון שעורך עמו הכתב, אלי לוי מסביר מגיה שהנהלת הקבוצה נתנה לדבריו כל מה שביקשו ממנה ("מה שהנהלת הפועל אשקלון נתנה אף הנהלה לא תיתן עוד 100 שנה") וכשנשאל האם אורי מלמיליאן צריך להציע את התפטרותו נמנע המנכ"ל מלתתגיבוי: "זה לא מה שאני אמרתי את זה אתה אומר".

"מה אני אגיד לך, השחקנים הביאו אותנו למצב כזה שאין לנו חשק לבוא לעבודה שלנו. זה גועל נפש. בושה. אין בשביל מי לבוא לעבוד" תוקף מגיה בראיון.

השוער גליל שאנן שהיה כבר קרוב מאוד לסיכום בקבוצה,מתרחק לאחר שהבעלים של הפועל חיפה מבקש ממנופיצוי על-סך 30,000 שקלים בתמורה לשחרורו.

כמו כן, בימים האחרונים נערכו אצל השוער גישושים גם מצד הנהלת הפועל רמת גן שלא מרוצה מיכולתו של השוער, רפי כהן בחודשים האחרונים.

עם כל ההתקפות מצדההנהלה גוברת היום הקבוצה במשחק תחתית חשוב -3:1 על האחרונה בטבלה, הפועל מרמורק עם צמד שערים של אריק רומאו ועוד אחד של עומרי רון.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות