Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שישי ה-27.06.25 א' תמוז ה'תשפ"ה
תמונה של כתבה

נתפסו הרעולים?

המשטרה עצרה שני חשודים באירוע התקיפה ביום ראשון בשעות הערב, של הצלם יורם רווח. רווח שפונה במצב קשה לביה"ח עם פגיעות בראשו, שוחרר לביתו

תחנת משטרת אשקלון עצרה שני גברים, תושבי אשקלון, שעל פי הערכתם היו מעורבים ביום ראשון בשעות הערב, בתקיפתו של צלם האירועים יורם רווח.

כאמור, ביום ראשון בערב, נכנסו רעולי פנים למשרדי "רווח הפקות" שבמרכז המסחרי "בית אמי", שבשכונת מגדל והחלו לחבוט באמצעות מכשיר קהה, בראשו של הצלם יורם רווח. (ראה ידיעה נפרדת)

לאחר מספר דקות, נמלטו רעולי הפנים מהמקום כאשר הם משאירים את רווח, המדמם בראשו, כשהוא במצב קשה ומחוסר הכרה.

היום (שלישי), הובאו לבית משפט השלום באשקלון, אחד מתוך שני החשודים שנעצרו בעקבות תקיפתו של רווח, על מנת להאריך את מעצרו.

שני החשודים, מכחישים את מעורבותם בתקרית, אך חוקרי משטרת אשקלון סבורים כי הם אלו אשר הכו נמרצות את הצלם יורם רווח וגרמו לו לחבלו חמורות בראשו.

בתוך כך, שוחרר היום, יורם רווח מבית החולים כשהוא עדיין סובל מכאבים עזים בראשו, משבר בידו ומחתכים בגופו.

יורם רווח הצתווה ע"י הצוות הרפואי של בית החולים "ברזילי"לשכב במנוחה בביתו למשךמספר שבועות.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות