פרסום ראשון "פתאום הוא החל לדקור"
ג'קי אבוחצירא, פקח בעיריית אשקלון, נדקר בשעות הצהריים סמוך לביתו, ע"י אדם שארב לו עם סכין. הוא פונה לבית החולים "ברזילי". המשטרה פתחה בחקירה
ג'קי אבוחצירא, פקח בעיריית אשקלון, יצא בשעות הצהריים להפסקה (פיצול), וכשהגיע לביתו, ארב לו אדם, ככל הנראה המתגורר בשכנות, וכשסכין בידו החל לדקור את אבוחצירא.
רעייתו של אבוחצירא שהגיעה למקום, הבחינה בבעלה מגואל בדם ומיהרה להזעיק את צוות מגן דוד אדום, שפינה אותו לבית החולים "ברזילי" בעיר, כשהוא במצב בינוני.
בבית החולים הוענק לפקח טיפול רפואי, תוך כדי תפירת החתכיםבגופו של אבוחצירא, כתוצאה מדקירות הסכין
עדי ראיה שנכחו במקום אמרו ל"אשקלון ניוז" : הפקח הגיע עם הרכב שלו, סמוך לביתו ופתאום ניגש אליואדם עם סכין ביד והחל לדקור אותו בלי הפסקה".
במשטרת אשקלון פתחו מיד בחקירה, ובחלוף דקות מאז התרחש האירוע, נעצר הדוקר תוך כדי שהוא מסגיר גם את הסכין עמה דקר את הפקח.
מפקד תחנת משטרת אשקלון, סנ"צ חיים בלומנפלד סיפר לאשקלון ניוז" כי: "החשוד נעצר, נחקר והוא משתף פעולה. הוא הודה במעשה והציג בפנינו את הסכין עמה הוא דקר את אבוחצירא. כעת נבדקת אפשרות לגבי שפיותו של הדוקר, דמות מוכרת למשטרה". סיכם סנ"צ בלומנפלד.
במשטרה בודקים כעת אפשרות כי הרקע למעשה הדקירה נובע מעבודתו של אבוחצירא,או שמא מדובר בסכסוך ישן בין השניים.
בעיריית אשקלון קיבלו בתדהמה את אירוע הדקירה ול"אשקלון ניוז" מסרו כי: "עיריית אשקלון לא תסבול כל אלימות כנגד עובד ציבור הנדרש לעשות את מלאכתו ולדאוג לשמור על החוק.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות