Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שישי ה-27.06.25 א' תמוז ה'תשפ"ה
תמונה של כתבה

ידע זה כוח

עמותת "אשקלון תעשיות ידע" הקימה ועדה לקידום מדענים צעירים. במטרה להצמיח דור חדש של מדענים באופן טבעי מתוך התלמידים המצטיינים בבה"ס התיכוניים

מקדמים את דור העתיד. עמותת "אשקלון תעשיות ידע" הקימה ועדה לקידום מדענים צעירים. הוועדהשתכלול אנשי חינוך ומדענים אשר מאמינים בצורך להקים דור עתידי של מדענים, תשאף לגרוםלצמיחת מדענים חדשיםבאופן טבעי מתוך התלמידים המצטיינים בבתי הספר התיכוניים בעיר.

בראש הוועדה עומדים יו"ר הוועדה ואיש החינוך, גבי לוי ומנכ"ל העמותה ד"ר אלכס סולטנוביץ, אשר בתאום עם ראש העיר, בני וקנין כינסו את האנשים שיובילו את הפרויקט ובניהם: ד"ר כרמלה סרנגה מהמכללה האקדמאית באשקלון, הגב' בריגי'ט ברבי והגב' איריס ליבוביץ המשמשת כמנהלת האגף לקידום פרויקטים כלכליים בעיריית אשקלון.

שותף לעשייה הוא הסמנכ"ל לחינוך, משה ינאי, שכינס את התוכנית שעל פיה: כל מנהלי בתי הספר יבחרו שלושה פרויקטים וצוותים מבין תלמידי שכבה ט' וכל קבוצת תלמידים תקבל חסות ותמיכה של את"י ואת כל התנאים הנדרשים לפרויקט מדעי.

בתום שנה א' תבחר הוועדה שלושה פרויקטים מובילים ותקדם אותם במשך שלוש שנים. הפרויקטים יעמדו לתחרות נושאת פרסים. תהליך זה יתחדש מדי שנה. יש לציין שההזמנה התקבלה בברכה בקרב מנהלי בתי הספר אשר התחייבו לערוך רשימה של פרויקטים בתוך שלושה חודשים. את הפרויקטים ילוו אנשי הוועדה אשר כל אחד מהם מונה ללוות אחד או שניים מבתי הספר.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות