"מבחינתי זו שליחות"
לאחר תקופה ללא מנכ"ל, מונה אמש גלעד אורן, למנכ"ל החברה הכלכלית לאשקלון. רגע אחרי הבחירה, הוא משוחח עם "אשקלון ניוז" על ההזדמנות שנפלה בחלקו
גלעד אורן, 35, תושב אשקלון, נבחר אמש (שלישי), בתום מכרז ארוך, מתיש ומייגע, לשמש כמנכ"ל החברה הכלכלית לאשקלון.
אורן, רואה חשבון במקצועו ובעל תואר ראשון במנהל עסקים ותואר שני במשפטים, עבר בהצלחה את הוועדהלמינויו כמנכ"ל החכ"ל ובשבועות הקרובים, יכנס לתפקידו ויחליף את קובי נעים, המנכ"ל שפוטר לא מכבר.
גלעד אורן, נשוי טרי,הוא גם בנה של אסתר אורן, מנהלת תיכון אורט אפרידר רונסון, והוא סומן בשניםהאחרונות כמטאור,לאחר שזכה לעבוד במשרדי רואי החשבון מהגדולים בארץ(חייקין סומך, וקוסט פורר), בהמשך מונה לסמנכ"ל פיתוח עסקי בחברת נדל"ן ציבורית, העוסקת ביזמות בארץ ובחו"ל, ועיקר עיסוקו בשנים האחרונות היהבקו האוירי שבין רומניה לישראל.
רגע לאחר בחירתו לתפקיד מנכ"ל החכ"ל התפנה גלעד אורן, להעניק תגובה ראשונה ל"אשקלון ניוז": "אני שמח על הבחירה, עם יציאתו של המכרז למנכ"ל החברה הכלכלית לאשקלון החלטתי להגיש את מועמדותי כמו כולם. עברתי את הוועדה שהחליטה לבחור בי בעיקר בגלל הרזומה, ההשכלה והנסיון שרכשתי לעצמי עם השנים".
על מצבה הכלכלי של החברה הכלכלית אמר אורן: "עדיין לא נכנסתי לעובי הקורה בכל מה שקשור במספרים, אך אני מאמין שתוך זמן קצר אצליח ללמוד הכל ושוב, עם ההשכלה שלי והנסיון אצליח בתפקיד".
על מינויו למנכ"ל החכ"ל, בגיל 35, אמר אורן: "יש לא מעט צעירים טובים ומוכשרים באשקלון שראוייםלהוביל את העיר, אני מגיע לתפקיד מנכ"ל החכ"ל כשאני מוותר על משכורת גדולה בהרבה מזו שאני אמור לקבל כעת, אבל מבחינתי זהשליחות, העיר מעניינת אותיוחשובה לי והגיע הזמן להעניק לצעירים המוכשרים של העיר את המושכות, לקרב אותם מהמרכז, בחזרה לאשקלון ולתת להם את האפשרות להראות את יכולותיהם".
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות