Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שישי ה-20.06.25 כ"ד סיון ה'תשפ"ה
היה מספר 1 במגרש, דניאל אונגר

התוצאה לא משקפת

הפועל אשקלון אירחה במגרשה הביתי את הפועל כפ"ס במסגרת המחזור השני של הליגה הלאומית. חניכיו של מלמיליאן שלטו ברוב שלבי המשחק. בסיום: תיקו אפס

הליגה הלאומיתחזרה לעיר אשקלון אחרי היעדרות של שנתיים. החבורה של אורי מלמיליאןאירחה היום (שישי, 16:00) את הפועל כפר סבא במסגרת המחזור השני של הליגה הלאומית ושוב בדומה לשבוע שעבר סיימה בתיקו 0:0 רק שבניגוד לשבועות הקודמים השחקנים האשקלונים הציגו היוםיכולת משופרת והיו עדיפים לאורך המשחק.

כבר עם פתיחת המשחק ניתן היה לראות כי אשקלון שולטת במשחק, בדקה ה-24 הגיעה ההזדמנות הראשונה של הכחולים כאשר כדור ארוך של אבוטבול מעל כל הגנת כפר-סבא מוצא את אלירן אסאו לבד מול השוער אבל בצלאל בזינוק הרואי הודף לקרן.

3 דקות לשריקת המחצית פורץ אלירן אסאו נהדר על הקו השמאלי ומשחרר כדור רוחב נהדר לאונגר שספק נופל, ספק מופל ומפסיד הזדמנות גדולה להבקיע.

בדקה ה-55 נכנס למשחק יוסי רוזן במקומו של משה אבוטבול ורק 2 דקות לאחר מכן רוזן מוצא עצמו 25 מטרים מהשער ובועט כדור חזק שנהדף בקצותהאצבעות של בצלאל.

בדקה ה-81 עוז ברנדווין שנכנס כמחליף חודר לתוך הרחבה ומשחרר מסירת רוחבלעברו של בריאן מן שמצליח לשחרר בעיטה טובה תחת לחץ אבל גם זה לא מצליח להכניע את בצלאל.

3 דקות בתוך תוספת הזמןשוקי נגר מוציא רוחב לבריאן מן שבועט כדור שחוף סנטמטרים מהקורה וקובע שהיום לא יהיו שערים- 0:0 באשקלון ששוב לא מצליחה לנצח אבל מספק הרבה סיבות לאופטימיות אחרי תצוגה מרשימה של השחקנים במגרש ובמיוחד של 2 שחקני הרכש החדשים דודו בן שושן ודניאל אונגר שהיו רמה אחת מעל כל השחקנים במגרש.

צפו בגלרית תמונות מהמשחק.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות