עוד מקרה טביעה בעיר
בילוי משפחתי בחוף דלילה נגמר באסון כבד כאשר ילדה בת תשע טבעה למוות. עובר אורח הצליח להציל את אחותה בת ה-11
אסון כבד היום באשקלון עם פתיחת החופש הגדול. ילדה בת תשע טבעה היום למוות בחוף דלילה. הילדה שבאה מקרית ארבע ביחד עם משפחתה נכנסה למים עם אחותה בת ה-11 שחולצה מהמים במצב קל. האירוע התרחשבשעת חושך לאחר שהמצילים עזבו את החוף.
אנשים ששהו במקום הזעיקו את צוותי מד"א וכוחות משטרה שהגיעו למקום והחלו בחיפושים אחר הגופה שנמשכו קרוב ל-40 דקות. גופתה של הילדה נמצאה בסופו של דבר במרחק של כמה עשרות מטרים מהמקום כוחות מד"א שמצאו את הילדה ללא רוח חיים ניסו לבצע בה פעולות החייאה אך ללא הועיל ומותה של הילדה נקבע בביה"ח ברזילי.
זהו מקרה הטביעה הרביעי באשקלון מתחילת עונת הרחצה וכאמור אנו נמצאים רק בתחילתו של החופש הגדול ובעיריית אשקלון שבים ומזהירים כי הרחצה בים שלא בשעות פעילות המצילים אסורה בהחלט.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות