פותחים את הפצע
פרקליטות המדינה ערערה לבית המשפט העליון בירושלים על זיכוי מישל ז'אנו וישראל גנון מאשקלון, שניתן לפני חודשים, הנאשמים ברצח שקד שלחוב
הפרקליטות ערערהלבית המשפט העליון בירושלים, על ההחלטה לזכות את שני הנאשמים ברצח הנערה שקד שלחוב.
הזיכוי ניתן לפני כחודש וחצי בבית המשפט המחוזי בבאר שבע.
שני הנאשמים, מישל ז'אנו וישראל גנון, הואשמו כי לפני שש שנים ירו לעבר הרכב בו נסעה שלחוב בת ה-16 מאשקלון, משום שסברו שיושב בו העבריין שלום דומראני, בו ביקשו לפגוע.
בבקשת הערעור טוענת הפרקליטות בין היתר כי בית המשפט חשף טעות מרכזית בבחינתו את הראיות בתיק.
לטענתה, "כאשר התשתית הראייתית הינה נסיבתית בלבד דורשת הפסיקה, שהמסקנה של הרשעה תהיה המסקנה האחת ויחידה. התיק שלפנינו אינו כזה". עוד נכתב בבקשת הערעור כי "בית המשפט טעה גם בבוחנו כל אחת מן הראיות במכלול הראיות החיצוניות".
לאחר הזיכוי הביעו בני משפחת שלחוב תקווה שיוגש ערעור על פסק הדין.
בעימות מילולי בין המשפחה לבין קרובי משפחות המזוכים אמרה אילנה שלחוב, אמה של שקד: "לא היה פה משפט צדק, זה נמשך זמן ארוך ולא היה ניתן לעשות משפט צדק. לא יכולתי להסכים לשום עסקת טיעון ורק העובדה שהם הציעו את זה בעבר מראה כי הם הרוצחים. הביאו להם משפטנים מעולים שהוציאו אותם זכאים".
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות