Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שבת ה-28.06.25 ב' תמוז ה'תשפ"ה
גן השעשועים בשכונת הסיטי. היום לאחר השיפוץ.

לגדול בידיים טובות

לאחר שלפני כשנתיים נשרפו מתקני המשחק ומשטח הגומי בגן השעשועים בשכונת הסיטי, עיריית אשקלון חנכה אותו שוב,לאחר שיפוץ בעלות של כמאה אלף שקלים

בימים אלו הסתיימה התקנת מתקני משחקים בגן השעשועים לפעוטות שהושחת ליד מגדלי אייל בשכונת הסיטי.

כזכור,לפני כשנתיים נשרפו מתקני המשחק ומשטח הגומי בגן המשחקים לפעוטות שליד מגדלי אייל בשכונת הסיטי.

לאחר מאבקים רבים עם חברת הביטוח וגורמים נוספת, החלה מחלקת האחזקות והיחידה לאחזקה עירונית לבניית גן משחקים חדש בתקן הישראלי, בעלות של כמאה אלף .

בימים אלו הסתיימו כל העבודות בגן, שכללו בין השאר חידוש משטח הגומי מתחת למתקני הפעוטות למניעת פגיעה כתוצאה מנפילה.

צביעת ספסלים ואשפתונים. הוספת מתקן משחקים המשלב פעילות גלישה ומוטוריקה לפעוטות, דמויות קפיץ ואלמנט פיסולי כמשחק, והכל כאמור בהתאם לתקן הישראלי החדש. נציין כי בסמוך לגן הפעוטות החדש, ישנו גן משחקים גדול עם מתקנים לילדים בוגרים.

מחלקת האחזקות, בעיריית אשקלון נמסר כי שיפוץ הגן נעשתה לרווחת תושבי השכונה, אולם יש לזכור כי המחלקה פועלת במסגרת תקציב שנתי, לבניית גני משחקים עלויות הגבוהות, וכאשר משקמים גן שהושחת, זה בא על חשבון בניית גן חדש במקום אחר.

ראש העיר בני וקנין קורא לתושבים לשמור על המתקנים העירוניים: "אנו מבקשים מהתושבים להשתמש בתבונה ברכוש המשותף לרווחת כל התושבים כולם".

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות