עפולה אקספרס
הפועל אשקלון מטפסת לשמינית גמר גביע המדינה בכדורגל לאחר ניצחון חוץ 0-1 על הפועל עפולה מתחתית ליגה א'. שי פטלק, חתום על השער היחיד במשחק
קבוצתו של שייע פייגנבוים, שעברו בקושי רב את הסיבוב המוקדם, בניצחון ביתי דחוק בהארכה, מול מכבי יבנה מליגה א' דרום, התארחה היוםאצל הפועל עפולה מתחתית ליגה א'-צפון למשחק גביע במסגרת סיבוב ט' של גביע המדינה.
אחרי הכמעט סנסציה שהעניקו שחקני הפועל אשקלון בסיבוב הגביע הקודם מול מכבי יבנה, הפעם חניכיו של פייגנבוים יעלו למשחק נחושים כבר מהדקה הראשונה, על מנת להפוך את המשחק לקל, כבר בתחילתו.
מנגד, הפועל עפולה שנמצאים בתחתית הטבלה בליגה א'-צפון, עסוקים בימים אלה במסע ההישארות בליגה ומפעל הגביע מבחינתם הוא לא יותר ממטרד לא רצוי.
בשבועות האחרונים עסקו השחקנים והצוות המקצועי של הפועל עפולה בבעיות של אי קבלת משכורות ובשבוע האחרון אף התבשרו השחקנים כי מאמנם מפוטר ובמקומו מונה, אילון שווגר, הכדורגלן לשעבר, אקס הפועל אשקלון.
שווגר, שלבש באמצע שנות התשעים את המדים הזהובים של בני יהודה, ידריך בנשחקו הראשון כמאמן בוגרים את הפועל עפולה מול הפועל אשקלון, הקבוצה בה שיחק גם כן בעבר, אך לא רבים זוכרים זאת.
כבר בדקה ה-4 של המשחק היה זה שי פטלק שכבש את השער היחיד במשחק והראשון שלו העונה לאחר בישול של ינון ברדה שלא מפסיק לפרוע שטרות בשבועות האחרונים.
עד לסיום המשחק שומרתהפועל אשקלון על השער המוקדם ורושמת ניצחון 1:0 קטן שמעלה אותה למשחקי שמינית גמר גביע המדינה שיערכו בתאריך 07.03.09.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות