"אנחנו רוצים שקט"
כך אמר ראש הממשלה, אהוד אולמרט, שנפגש בחמישי בבוקר עם ראש עיריית אשקלון, בני וקנין ועם ראשי רשויות בדרום. וקנין: "יש לנו עיר חזקה"
ראש הממשלה, אהוד אולמרט, ערך הבוקר בב"ש,פגישת עבודה עם ראש עיריית אשקלון בני וקנין, ועם ראשי רשויות בדרום, המצויים בימים אלה תחת מתקפת טיליםעל עירם.
במהלך הפגישה אמר ראש הממשלה:"אין לנו עניין לנהל מלחמה ארוכה, אנחנו לא משתוקקים לנהל מלחמה בגזרה רחבה, אנחנו רוצים שקט ואנחנו רוצים שאורח החיים בדרום הארץ ישתנה, שילדים יגדלו בביטחון ולא עם פחדים וסיוטים".
עוד הוסיף ראש הממשלה: "אנחנו לא רוצים שיצטרכו לברוח באשקלון ובאשדוד מפני שריקות של טילים וקסאמים".
בפגישה נכחו גם ראשי מערכות הביטחון, בהם סגן שר הביטחון, מתן וילנאי, ואלוף פיקוד העורף, יאיר גולן.
בתום הפגישה, אמר ראש עיריית אשקלון בני וקנין ל"אשקלון ניוז" :ראש הממשלהיצא מחוזק מהפגישה עמנו. אולמרט, אמר כי הלחימה תימשך, עד שיפסק איום הקאסמים. אנחנו, כל ראשי הרשויות, ביקשנו שהלחימה תימשך עד שאכן יפסק האיום אחת ולתמיד. אנחנו שואפיםלמגר את איום הטילים על ישובי הדרום".
על ההפגזות הבלתי פוסקות שחווים תושבי אשקלון אמר וקנין: "על אשקלון נפלו 54 טילים עדכה.מאז תחילת הלחימה, יצא לי לפגוש אלפי תושבים ולא פגשתי אחד שלא מגלה חוזק. תושבי אשקלון מחזקים את צה"ל ואומריםפה אחד:שצה"ל יעשה מה שצריך. חשוב לציין שיש לנועיר חזקה ותושבים חזקים. אני בא לחזק את התושבים ותמיד יוצא מחוזק. זרוע העורף של אשקלון המונה 122,000 תושבים מחזקים את ידי צה"ל ומוכנים עם כל הסבל להמשיך את הלחימה שעד שישוב השקט לעיר".
לפני שראש עיריית אשקלון חתם את דבריו הוא ביקש לנצל את התקשורת ולמסור: "אני מבקש מהתושבים לא להגיע למקום נפילת הטילים, אלה להישאר במרחב מוגן. הטילים האלה הורגים ולמשל היום, נשמעה אזעקה, נפל טיל, תושבים הגיעו למקום הנפילה ומיד נשמעה שוב אזעקה ושוב היתה נפילה. סקרנים לא צריכים להגיע לזירת אירוע, זה מסכן את חייהם, לכן עליהם להישאר בבתים".
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות