Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שני ה-15.09.25 כ"ב אלול ה'תשפ"ה
ג'ף רוזן. אות הזדהות עם תושבי אשקלון.

מיוחד מחווה לאשקלון

כאות הזדהות: המיליארדר ג'ף רוזן, הבעלים של קבוצת הכדורסל מכבי חיפה, תרם 300 כרטיסים, לאוהדי עירוני אשקלון שיגיעו למשחק החוץ בחיפה

לקראת המשחקבמסגרת המחזור התשיעי של ליגת העל בכדורסלבין מכבי חיפה לעירוני אשקלון, תרם הבעלים של חיפה 300 כרטיסים לאוהדים תושבי אשקלון ואיזור העימות, בשל המצב הביטחוני.

הבעלים של קבוצת הכדורסל מכבי חיפה, ג'ף רוזן, הודיע, כי לאות הזדהות עם תושבי אשקלון וסביבתה העוברים בימים אלו תקופה קשה תחת התקפת גראדים וקסאמים, החליט לאפשר לאוהדי עירוני אשקלון , תושבי אזור העימות, להיכנס ללא תשלום למשחק החוץ של קבוצתם במחזור בקרוב בליגת העל מול מכבי חיפה, שיערך ב-12 לינואר.

קבלת כרטיס חינם תתאפשר בקופת היכל הספורט ברוממה ביום המשחק, כנגד הצגת תעודת זהות ובה נקובה כתובת באשקלון או ישובי הסביבה.

עו"ד טל אבריאל, דובר קבוצה מכבי חיפה בכדורסל אמר: "ג'ף רוזן כל הזמן עוקב אחרי הנעשה בישראל ולא רק בתחום הכדורסל. ברגע שהבין שהקבוצה שמשחקת נגד מכבי חיפה במחזור הקרוב היא מהאזור המופצץ הוא לא היסס לרגע ודרש שיתאפשר לאוהדיה מאשקלון להיכנס חינם למשחק".

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות