ויוה ארגנטינה
הארגנטינאים של קבוצת הכדורגל של הפועל אשקלון ממשיכים להלהיב. צמד של איסודורו ניאון ועוד אחד של בריאן מן, העניקו ניצחון ביתי 1:3 על אום אל פאחם
הפועל אשקלון עלתה היום (שישי) בשעה 14:30 למשחק סופר חשוב במסגרת המחזור השמיני של הליגה הארצית נגד הפועל אום אל פאחם בידיעה שרק ניצחון ישאיר את חניכיו של פייגנבוים בפסגת הליגה הארצית.
למעלה מ-900 צופים הגיעו לאצטדיון "סלה" וחזו במחצית ראשונה חלשה שהתאפיינה במעט מצבים ושליטה יחסית של האורחים מהצפון.
בדקה ה-30 נרשמה ההזדמנות היחידה במחצית הראשונה. דווקא בזמן שאום אל פאחם מרבה להחזיק בכדור, יצאה התקפת אשקלון למתפרצת שבסיומה כדור רוחב מדוד של אלירן אסאו, מצא את המבקיע המצטין, בריאן מן, חמישה מטרים, לבד מול השער והאחרון לא הצליח להכניע את השוער הצפוני שהדף נפלא לקרן.
בהפסקה, עושה הרושם ששייע פייגנבוים, עשה שטיפה רצינית לשחקניו, כי תצוגה כזאת עוד לא ראינו מהפועל אשקלון של העונה.
זה התחיל בדקה ה-58. איסודורו נאון, הארגטינאי הפעלתן פורץ באגף שמאל, עובר באומנות 2 שחקנים של אום-אל פאחם כדי לחדור לרחבה ושולח כדור מדוד לפינה 0:1 לאשקלון.
הלחץ של אשקלון לא הפסיק והקהל במגרש כנראה עזר לשחקניו של שייע להיות באטרף ולשטוף את המגרש.
בדקה ה-70 היתרון המוחלט תורגם בתוצאה.
פריצה נפלאה של הקפטן אלירן אסאו, באגף הסתיימה בעוד כדור רוחב מצויין לבריאן מן, שהפעם בניגוד למחצית הראשונה לא התבלבל וקבע:0:2 לאשקלון.
לא עברו 2 דקות והאטרף ממשיך. כדור חופשי קצר של כפיר ליבוביץ" מקצה הרחבה מוצא את בריאן מן שבועט כדור טוב שנהדף על-ידי השוער למשקוף, אל הכדור החוזר עלה איסודורו ניאון, מעלשני שחקני אום אל פאחם ונגח פנימה 0:3 וחגיגה ביציע האשקלוני נמשכת.
בדקה ה-78 שלף השופט, אבי גורן כרטיס אדום לבלם הפועל אשקלון, דודו אזולאי, בטענה שהאחרון פגע עם המרפק בשחקן יריב ללא כדור.
לא חלפה דקה ואום אל פאחם מצמקת ל-1:3 משער של אסף פחימה, בבעיטה מדהימה מחוץ לרחבה, כדור שלא השאיר שום סיכוי לשוער המקומי שלומי בן חמו.
בסיום, הפועל אשקלון מנצחת 1:3 ושומרת על המקום הראשון בליגה, כאשר במאזנה 19 נקודות מ-21 אפשריות. 2נקודות לפני בית"ר שמשון במקום השני.
בשבוע הבא תצא הקבוצה של פייגנבוים, למשחק חוץ בצפון נגד מכבי טירת הכרמל,שהובסה היום במשחק מקביל 0:4 בשכונת התקווה לבית"ר שמשון.
גם בית"ר אשקלון להיט
במקביל למשחקה של הפועל אשקלון, שיחקה הקבוצה השניה של העיר, בית"ר אשקלון, משחק "דרבי" מול בית"ר קרית גת, וסיימהשוב כאשר ידה על העליונה והיא מנצחת שבוע חמישי ברציפות, הפעם בתוצאה4-2.
שלושער של מור גוזלן ועוד אחד של אורי ז"אנו, מעניקים כאמר ניצחון חמישי רצוף למאמן דקל יצחקי, ומבססים בצורה בטוחה את מקומם בראש הטבלה.
חגיגה ביציע. אוהדי הפועל אשקלון היום
תגובות