Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שני ה-15.09.25 כ"ב אלול ה'תשפ"ה
בראין מן. שער בכורה באשקלון.

סופר מן

הפועל אשקלון רושמת ניצחון ליגה ראשון העונה. מנצחת בחוץ 0-1 את הפועל מרמורק. החלוץ הארגנטינאי בראין מן, כבש את שער הניצחון בדקה ה-81

תגידו מזל טוב להפועל אשקלון, שרשמה היום (שישי), ניצחון בכורה לעונת 2008/09.

חניכיו שלשייע פיינגבוים התארחו בשישי למשחק חוץ שני ברציפות, הפעם מול הפועל מרמורק וחזרו הביתה עם ניצחון 0-1 ושלוש נקודות חשובות.

לאחר שבמחזור הקודם, סיימה הקבוצה האשקלונית בתיקו 0-0 את משחק הבכורה בליגה הארצית מול בית"ר/שמשון ת"א, יצאו באמצע השבוע, חניכיו של שייע פייגנבוים למרמורק, הפעם למשחק במסגרת גביע הליגה ושבו עם הפסד מביך בתוצאה 0-2.

"במשחק ביום שישי, הדברים אמורים להיראות אחרת" אומר שחקן בקבוצה בטרם יצא המחזור השני לדרך.

עוד הוסיף: "לפני כל משחק אתה מרגיש את התכונה אצל השחקנים אם היא טובה או לא. במשחק ביום שלישי הורגש חוסר רצינות לפני המשחק, אבל באימון המסכם לקראת משחק הליגה, האוירה היתה אחרת והשחקנים נראו עם רצון להשיג ניצחון ראשון". סיכם השחקן.

המשחק עצמו לא התעלה לרמה גבוה, וההזדמנות הראשונה במשחק נרשמה דווקא לזכות המארחים ממרמורק, כאשר בדקה ה-43 נשרקה בעיטת עונשין מ-11 לזכות מרמורק. שרון מימר, ניגש לבעוט את הפנדל והחמיץ.

לאחר מחצית מאופסת, עלו הקבוצות למחצית השניה נחושים לנצל את הזדמנוות לכבוש שער יתרון ובדקה ה-81 האורחים מאשקלון מפתיעים ועולים ליתרון 0-1 משער מצוין של החלוץ הארגנטינאי בראין מן.

עד לשריקת הסיום שמרה ההגנה האשקלונית על יתרון החוץ ובסיום המשחק אספו 3 נקודות חשובות.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות