Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שלישי ה-15.07.25 י"ט תמוז ה'תשפ"ה
מיכאל וליברמן. בכנס "ישראל ביתנו".

מיכאל שלי

חבר הכנסת ויו"ר תנועת "ישראל ביתנו" אביגדור ליברמן ופמלייתו הגיעו ביום שני לכנס תמיכה והזדהות עם רשימתו של המועמד לראשות העיר ד"ר קובי מיכאל

צילום: רן ידעי.

ביום שני, בשעה 18:00, הגיעו חבר הכנסת ויו"ר תנועת "ישראל ביתנו" אביגדור ליברמן ופמלייתו לכנס תמיכהוהזדהות ברשימת "אשקלון ביתנו" בראשותו של ד"ר קובי מיכאל .

קובי מיכאל ואלכס סולטנוביץ, קיבלו את האורחיםשמילאו את מטה הבחירות עד אפס מקום, ונשאו דברים.

חבר הכנסת אביגדור ליברמן אמר כי הוא שמח להגיע לעיר אשקלון והוא רואה בעיר אשקלון, כעיר שאותה חייבים לחזק ועליה חייבים לשמור ולהגן, במיוחד לאור המצב הביטחוני בכלל ואל מול האיום הפלשתיני בפרט.

ליברמן הדגיש כי: "אשקלון חייבת שינוי דרמטי. העובדה המדאיגה שיש ריבוי מועמדים מעידה על משבר אמון קשה בהנהגה המקומית באשקלון.

ממשלת ישראל החליטה החלטות רבות וביניהם הקצאת משאבים כספיים לפעולות הכנה ומיגון של העיר אשקלון ועוטף עזה אך לדעתו לא נעשו הרבה דברים בעיר אשקלון ע"י ההנהגה המקומית הן בנושא מקלוט והן בנושא ההיערכות .

כדי לחולל את השינוי הדרמטי באשקלון יש צורך לבחור במנהיגות איכותית בעלת יכולות מוכחות והניסיון שקובי מיכאל מביא עימו בארץ ובחו"ל , ההשכלה והמעמד בארץ ובחו"ל וביחד עם השותפות של קובי מיכאל ואלכס סולטנוביץ מייצר את הבסיס המצויין לניצחון והובלת העיר קדימה".

ליברמן סיכם את ביקורו באשקלון לא לפני שאמר, כי הוא בטוח שד"ר קובי מיכאל, הוא המועמד הראוי והטוב ביותר לראשות העיר אשקלון.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות