Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שני ה-14.07.25 י"ח תמוז ה'תשפ"ה
ה"מאסטרו". יפתח את אירועי הקיץ.

החגיגה מתחילה

אירועי סוגרים את הקיץ באשקלון נפתחים היום (שלישי). אירוע הפתיחה יקיים החל מהשעה 18:00, בטיילת בר כוכבא. בתוכנית האומנותית: ה"מאסטרו" צביקה פיק

אשקלון מכריזה על פתיחת אירועי "סוגרים את הקיץ", אשר יחלו היום (שלישי) והשיא יתרחש בתאריכים 26.8 27.8 בפסטיבל החופים "אשקלון על הגל", אשר יארח כוכבים גדולים ובמסגרתו יתקיימו מופעים מרהיבים.

כאמור,יריית הפתיחהתתקיים היום, בשעה 18:00 בטיילת בחוף בר-כוכבא.

במקום יוקם מתחם מתקני הספורט ספינגו אשר יועמדו חינם לשימוש החוגגים.

בשעה 20:00 יחל מופע פירומניה עם זיקוקי דינור במסגרתו יוצג לתושבים תהליך המיתוג של אשקלון ואת הלוגו שנבחר. מיתוג אשקלון כעיר תיירות ספורט בינלאומית תבוא לידי ביטוי באירוע זה ובאירועים נוספים במסגרת פסטיבל "סוגרים את הקיץ" באשקלון.

לאחר מכן (בשעה 20:30 לערך) תחתום את ערב הפתיחה הופעתושל ה"מאסטרו" צביקה פיק. הכניסה חופשית - הציבור מוזמן.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות