Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום חמישי ה-17.07.25 כ"א תמוז ה'תשפ"ה
תמונה של כתבה

ירדו אל העם

ראש העיר רוני מהצרי ונציגי העירייה סיירו בשכונת שמשון. "נדאג לטיפוח השכונה, להוספת מתקני שעשועים ולשיפוץ המדרכות". הבטיחו

אמש (ביום שני), יצא סיור רגלי בראשותו של ראש העיר אשקלון רוני מהצרי לשכונת שמשון מזרח. סיור נוסף במסגרת הסיורים שעורך ראש העיר בשכונות, על מנת לעמוד באופן אישי על הבעיות הייחודיות לשכונה ולפעול למען פתרונן, הסיור אורגן ע"י העירייה בשיתוף ועד השכונה בראשותה של גלינה לוינה.
בסיור נכחו סגן ראש העיר שמעון כהן, מנכ"ל העירייה, נציגי האגפים בעירייה, נציג חברת עמיגור רפי נבון, נציג פרוייקט שיקום שכונות עמי ימיני, מתנדבים ופעילים בשכונה, שהציגו בפני ראש העיר את הפעילות הענפה של ועד השכונה ומנגד את המפגעים הדורשים את טיפול העירייה.
יו"ר רובע שמשון מזרח גלינה לוינה, הודתה להנהלת העירייה על ביצוע המשימות מהסיור הקודם וביקשה לחזק את שיתוף הפעולה עם עמיגור, במסגרת הבניינים בשכונה הזקוקים לטיפול. יו"ר השכונה סיפרה על תוכניות המיפוי המתבצעות בשכונה, במסגרת התוכנית צוות הממפים פוקדים כל בית בשכונה, כאשר מטרת הביקור היא לאסוף נתונים על התושבים ובדיקת צרכיהם באמצעות שאלון.
בסיום הסיור התכנסו המשתתפים לשיחת סיכום במנהלת הרובע. ראש העיר שיבח את פעילי הועד על העשייה והמעורבות בנעשה בשכונה. "מדובר בשכונה גדולה תושבים, שהפעילים בה עושים זה עבודה נפלאה מתוך מחוייבות אישית, אשר ללא ספק תורמת לכל הצדדים". באשר לבעיות שהוצגו בפניו, הטיל רה"ע משימות לביצוע האגפים השונים, בהן טיפוח השטחים הפתוחים, טיפוח השכונה, הוספת מתקני שעשועים לפעוטות, כמו כן, תיקון מדרכות ושבילי גישה ועוד. רה"ע קרא להמשך שיתוף התושבים בכל הפעילות של הועד ולמעורבותם בשמירה על איכות הסביבה בשכונה.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות