Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שבת ה-12.07.25 ט"ז תמוז ה'תשפ"ה
אדי ישראל. עכשיו בגרסת האינטרנט.

עולה לרשת

אדי ישראל, צלם החדשות של "מעריב", בחר לקראת חגיגות ה-60 למדינת ישראל להקים אתר אינטרנט פרטי, בו הוא מציג את כל שנותיו מאחורי העדשה

אדי ישראל מאשקלון, המשמש במשך שנים כצלם החדשות של עיתון "מעריב", החליט לקראת חגיגות העצמאות ה-60 למדינת ישראל, להקים אתר אינטרנט פרטי, "ישראל ניוז פוטוס", בו הוא מציג את מיטב יצירותיו במהלך השנים בהן משמש כצלם שטח וחלקן הגדול של התמונות הפכו לרגעים היסטוריים בתולדות מדינת ישראל.

אדי ישראל, שנולד וגדל באשקלון, נשאר גם היום חלק מהנוף המקומי.

הוא נשוי ליעל ואב לירדן (12), גל (10) ורומי(3). הוא משמש כצלם עיתונות למעלהמ-20 שנה, כש-15 שנה מהן כצלם העיתון "מעריב" באזור הדרום.

בעשור האחרון תיעד ישראל את הנעשה ברצועת עזה ונקלע לא פעם לסיטואציות שסיכנו את חייו כמו: האזכרה לטלי חטואל ז"ל, בזמן שחוליית מחבליםירתה על משתתפי הלוויהבציר כיסופים (ישראל, תיעד כל רגע כאשר הוא מוטל על הקרקע בזמן שצה"ל והמחבלים עסוקים בחילופי אש).

אחד מרגעי השיא של אדי ישראל, אשר זיכו אותו בקרדיט צילום על גבי יותר מ-1,000 (!!!) מגזינים ברחבי העולם, היה כאשרתיעד את נועם שפירא האב, מגונן על בתו מאש המחבלים ונשכב עליה. אגב, אותה תמונה זיכתה אותו גםבעשרות פרסים.

אדי ישראל. נחשבכיום לאחד הצלמים הטובים במדינה.

לא מעט אירועים משמחים, עצובים, כואבים וטרגיים תיעד ישראל, ולא מעט רגעים היסטוריים נחקקו בזכרוננו, הרבה בזכות עדשת מצלמתו.

ישראל, שליווה לאחרונה צעד אחר צעד את תוכנית ההתנתקות, המלחמה בשדרות וירי טילי הגראד לעבר אשקלון, מתכנןכעת לשתף גם את גולשיו בתיעודים הנדירים שתקלוט עדשת המצלמה שלו ובעדכונים שוטפים שידאג להעלות לרשת "אונליין" ובתדירות גבוהה.

"בשעה טובה ואני מקווה גם מוצלחת, האתר שלי באוויר, אמנם עדיין לא תם והושלם, אבל בתקווה שבימים הקרובים העבודה תסתיים ואז הוא יהיה מעודכן און ליין בכל מה שקורה באזורנו בפרט ובארץ בכלל", מספר אדי ישראל ל"אשקלון ניוז" ומוסיף: "האירועים הרבים וההיסטוריה מתועדת אצלי יום אחר יום ושנה אחר שנה, המדינה שלנו היא יצרנית החדשות הגדולה בעולם ובמיוחד האיזור שאנחנו נמצאים בו."

לאחר שהאתר החדש שלו עלה לרשת, מרגיש אדי ישראל, כשגריר מדינת ישראל בעולם, "ישראל ניוז פוטוס" כך הוא מאמין, יהפוך לחלק ממסע הסברה עולמי שיתאר היטב את מה שאלף מילים לא יכולות להסביר.

"אני מנסה לתרום כמה שיותר להסברה בעולם ולסייע למשרד החוץ עד כמה שאפשר, כמו המצגת שעשיתי על שדרות, שעלתה ליו-טיוב ולתפוז. האתר החדש שלייספק למי שירצה לעקוב אחרי אירועי היומיום ואפילו לרכוש תמונות", אומר ישראל וממשיך: " חלק נוסף מתהליךההסברה שאני עושה, הוא שיגור תמונות מחיי היומיום שאני מעביר באמצעות הדואר האלקטרוני ליותר מחמש מאות מכותבים, שמעבירים את זה הלאה ויוצרים דעת קהל. אני מרגיש כשגריר של המדינה. מעבר לערך העיתונאי שלי, אני קודם כל יהודי ופטריוט ישראלי מעל לכל".

לאתר החדש של אדי ישראל (לחצו כאן).

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות