ניסוי מוצלח
בית החולים "ברזילי" באשקלון החל בטיפולי פילאטיס בדיאליזה, מתוך מטרה לפתח במטופלים סגנון חיים שיקומי להתמודדות עם המחלה ומגבלותיה
פילאטיס בדיאליזה, מטרתה לפתח במטופלים סגנון חיים שיקומי להתמודדות עם המחלה ומגבלותיה, ליצירת הרמוניה נפשית וגופנית ולשיפור התפקוד תוך הגברת היכולות האישיות.
פעם בשבוע, מתקיים אימון קבוצתי המשלב תרגילי נשימה, דמיון מודרך ושימוש בעזרי אימון כגון כדורים, גומיות ומקלות כושר.
התנסות מעשית בתרגילי הפילאטיס מקלים על הסימפטומים המלווים את המחלה ומשפרים את ההרגשה הכללית והתפקוד היומי.
פילאטיס מהווה חוויה נפשית חברתית מגבשת המנעימה את השרות בעת הטיפול בדיאליזה.
המטופלים ב"ברזילי" מדווחים על הנאה ממפגשים אלו ושמחים לשתף פעולה.
סדנא זו לא הייתה מתקיימת ללא תמיכתה הרבה של חברת רוש (Roche) שחרטה על דגלה את הסיסמא: " רוש מושיטה יד לחולה" ומיישמת זאת בתחומים רבים.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות