סוף הרומן
אליצור אשקלון החליטה להיפרד ממאמנה עופר ברקוביץ" הצדדים החליטו על הסכמה הדדית את מקומו ימלא עוזר המאמן אריק אלפסי
קבוצת הכדורסל של אליצור אשקלון ומאמנה עופר ברקוביץ", החליטו לסיים את ההתקשרות בינהם.
הצדדים הגיעו הבוקר (חמישי) להסכמה הדדית על פרידה וסגרו ביניהם את העניינים הכספיים.
ההחלטה של הצדדים לא להמשיך את הרומן בינהם ולהפסיקו בשלב כה מוקדם של העונה, לאחר שלושה משחקי ליגה בלבד, נשמע תמוה לאור פרק הזמן הקצר יחסית של ברקוביץ" בקבוצה.
את הסיבה האמיתית לעזיבתו של ברקוביץ", אף אחד מהצדדים אינו מעוניין לפרט יתר על המידה. אך גורם באליצור אשקלון אומר ל"אשקלון ניוז", דקות לאחר שהידיעה יצאה לתקשורת: "אתכם אולי זה יפתיע, אבל לא את מי שנכח מקרוב סביב הקבוצה. עופר ברקוביץ" חש שאינו הסמכות הבלעדית בקבוצה ואמר לא פעם את הדברים בצורה שקטה. גם הפרסומים המוקדמים לשחרורו של פפי תורג"מן (ראה ידיעה נפדת), נעשו ללא ידיעתו וללא שהיה מעורב בהם. המאמן קרא באינטרנט שהולכים לשחרר לו את פפי תורג"מן, מבלי שהיה שותף להחלטה. וזו רק אחת הסיבות".
תגובתו של יו"ר הקבוצה פרוספר וקנין היתה: "ישבנו עם עופר ברקוביץ" ודיברנו על כל מיני דברים ובעיות אישיות של המאמן שלא התאימו לנו ולכן סיכמנו שכל אחד הולך לדרכו,לא לפני שנפרדנו בצורה חיובית וטובה".
בינתיים, מי שיתפוס את מקומו של ברקוביץ" במשבצת מאמן הקבוצה יהיה עוזר המאמן, אריק אלפסי, שידריך את הקבוצה במשחקה הקרוב, בו תארח הקבוצה את בני השרון ולאחריויוחלט מי יהיה המאמן הקבוצה להמשך העונה
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות