מהלך אחד קדימה
הרכש של אלי אלעזרא: מינה את דרור שילה, מנכ"ל "אויס" המתפטר, לשמש כמנכ"ל "אלבר" במקומו של איציק תורג"מן, שעוזב לאחר חמש שנים בתפקיד
דרור שילה, מנכ"ל "אוויס" בישראל, הודיע בתחילת השבוע על התפטרותו והחלטתו לכהן כמנכ"ל חברת הליסינג "אלבר" שבשליטת איש העסקים האשקלוני אלי אלעזרא.
לאחר יותר מ- 16 שנים בחברת אויס ולמעלה משנתיים בתפקיד מנכ"ל, שיגר המנכ"ל מכתב לעובדי החברה בו כתב: "קיבלתי לידי את ניהול החברה לפני קצת יותר משנתיים כשהיא בשיאה בהיקפי הפעילות, ברמת הרווחיות ובשווי השוק שלה. האתגר היה עצום, אך בגאווה אני יכול לומר שהצלחנו. החברה הגדילה את היקפי הפעילות שלה במשך השנתיים האחרונות ב-35% והגיעה בשנת 2006 ובמחצית שנת 2007 לשיא מאז היווסדה בהיקף הרווחיות שלה. גם שווי השוק של החברה נמצא כיום בשיאו ועלה בתקופה זו בלמעלה מ-60%, שווי החברה כיום כ-120 מיליון דולר".
עבור שילה, שיכנס לתפקידו החדש ב"אלבר" בעוד מספר חודשים מדובר בקידום משמעותי, שכן כיום נחשבת "אלבר" לאחת מחברות הליסינג הגדולות בישראל המשרתת כ-50 אלף לקוחות.
בעקבות מינויו של שילה למנכ"ל אלבר" , יפנה המנכ"ל הנוכחי איציק תורג"מן, את כסאו לאחר שהוא מסיים חמש שנים בתפקיד ולאחר שהודיע לא מכבר על כוונתו לפרוש.
מיד לאחר פנייתו של איציק תורג"מן בבקשה לסיים את תפקידו. החל אלעזרא לחפש אחר האדם המתאים, וללא ספק צירף לשורותיו רכש נוצץ, שכן שילה נחשב אחד המנהלים המצליחים בענף ומאז התמנה לתפקידו כמנכ"ל "אויס", לאחר שנים רבות בהן כיהן כמנהל הכספים של החברה, הגדילה "אויס" את רווחיותה ואת היקף פעילותה בעשרות אחוזים.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות