חוד החנית
בטרם התמודדה נבחרת ישראל ב"וומבלי" מול נבחרת אנגליה, משך את מרבית תשומת הלב האשקלוני ברק יצחקי, שאחריו עקבו קבוצות אירופאיות מספרד, צרפת ובלגיה
ברק יצחקי, החלוץ האשקלוני שלבית"ר ירושלים ונבחרת ישראל בכדורגל,ממשיך למשוך את תשומת ליבם של סקאוטים ברחבי אירופה שעוקבים אחריו בדריכות.
למשחקה של נבחרת ישראל הערב (שבת) מול אנגליה באצטדיון "וומבלי" הגיעו לא מעט נציגים שלקבוצות מספרד, צרפת ובלגיה, כל זאת בכדי לעקוב אחרי החלוץ, שנמצא בכושר שיא בתקופה האחרונה.
בין הקבוצות שעוקבות אחר יצחקי כבר תקופה ארוכהנמצאות קלאב ברוז", וראסינג סאנטנדר שמגלה עניין בחלוץ כבר מספר חודשים.
סוכנו של השחקן, רונן קצב אמר כי הוא לא רוצה להתייחס ספציפית לקבוצה כזו או אחרת, במשחק של הנבחרת מול אנגליה היו נציגים של לא מעט קבוצות ועד מועד פתיחת ההעברות בינואר, אין טעם כרגע להתייחס לנושא".
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות