Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום חמישי ה-31.07.25 ו' אב ה'תשפ"ה
ליגת Booom בכדורגל חופים באשקלון. יוצאת לדרך בשישי
ליגת Booom בכדורגל חופים באשקלון. יוצאת לדרך בשישי

ליגת Booom בכדורגל חופים נפתחת בשישי באשקלון

ביום שישי, ה-1 באוגוסט 2025 בשעה 15:00, יתקיים בחוף דלילה באשקלון מחזור הפתיחה של ליגת Booom בכדורגל חופים – הליגה הוותיקה בישראל שמציינת השנה את עונתה ה-19 ברציפות

פותחים קיץ ספורטיבי באשקלון: ליגת Booom בכדורגל חופים יוצאת לדרך!

ביום שישי, ה-1 באוגוסט 2025 בשעה 15:00, יתקיים בחוף דלילה באשקלון מחזור הפתיחה של ליגת Booom בכדורגל חופים, הליגה הוותיקה בישראל שמציינת השנה את עונתה ה-19 ברציפות.

ליגת כדורגל חופים באשקלון, הנערכת בחסות הראשית של רשת “בום – הרשת הזולה בישראל”, תתקיים מדי יום שישי לאורך חודש שלם, עם ארבעה משחקים בכל יום, אווירה מחשמלת, קהל תוסס ותחושת מונדיאל אמיתית על קו המים.

מי שינהל את המשחקים הוא שופט ליגת העל הבינלאומי גל לייבוביץ, מהבולטים והמקצועיים בארץ, כשחברת ח.י עשוש שיווק בע”מ ועשוש קרמיקה מעניקות את החסות לצוות השיפוט זו השנה השלישית ברציפות.

השנה מתחדש המתחם עם טריבונה חדשה הכוללת 150 מקומות ישיבה לטובת הקהל המקומי והמבקרים, ועם עמודי תאורה מקצועיים שיאפשרו לשחקני הכדורגל החופים ולתושבים ליהנות ממשחקים גם בשעות הערב המאוחרות, מחוץ למסגרת הטורניר הרשמי.

שיטת המשחקים מעוצבת בסגנון מונדיאל – שמונה קבוצות של בתי עסק מקומיים, שני בתים, כאשר שתי הראשונות מכל בית עולות לחצי הגמר בדרך לקרב הגדול על הגביע.

הכניסה חופשית – הציבור מוזמן להגיע, ליהנות ממוסיקה טובה, אוירה חמה ולחוות את הקיץ האשקלוני הכי קרוב לים.

ליגת כדורגל החופים באשקלון – הקיץ הזה, כל הדרכים מובילות לחוף דלילה. הכניסה חופשית.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות