פורסמה הצעת החוק לקבלת הטבות מס לתושבי אשקלון
מאבקו של ראש עיריית אשקלון תומר גלאם נושא פרי: אשקלון בדרך לקבלת הטבות מס לתושבי העיר - לאחר שפורסמה הצעת החוק הממשלתית
הלילה (שישי) פורסמה הצעת החוק הממשלתית שמבקשת לקבוע הטבות במס לתושבי אשקלון – בשורה של ממש עבור עשרות אלפי משפחות בעיר.
מדובר בצעד משמעותי, תוצאה של מאבק עקבי ובלתי מתפשר שמוביל ראש העיר תומר גלאם מזה תקופה ארוכה, למען הכרה לאומית בזכויות המגיעות לתושבי אשקלון בשל האתגרים הביטחוניים עמם מתמודדת העיר בשני העשורים האחרונים.
פרסום התזכיר מהווה ציון דרך דרמטי במאבק, ומקרב את העיר צעד נוסף אל קבלת ההטבות שלהן היא זכאית.
כמו כן, בשל הצורך החיוני בקידום הצעת הממשלה, קוצר לוח הזמנים להערות כך שההחלטה תוכל להיות מיושמת בקרוב.
*ראש העיר, תומר גלאם*: ״אשקלון חווה לאורך שנים מציאות ביטחונית מורכבת, עם השפעות ישירות על החיים של כולנו. הטבות המס הן הכרה בצדקת הדרך שלנו, ונאבקנו על כך בעקביות וללא פשרות. היום אנחנו רואים את הפירות הראשונים של המאבק – ולא נעצור עד שהחוק יאושר וייכנס לתוקף, ובקרוב בע״ה.”
במהלך התקופה האחרונה נרשמה התקדמות משמעותית בגיבוש הצעת החוק, וזאת הודות ללחץ שהפעיל ראש העיר בקרב מקבלי ההחלטות, ובראשם ראש הממשלה, בנימין נתניהו והשרים, שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ ושר המשפטים, יריב לוין.
עיריית אשקלון והעומד בראשה ימשיכו לעקוב מקרוב אחר התקדמות הצעת החוק עד לאישורה הסופי, תוך שמירה על האינטרסים של תושבי אשקלון.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות