מצב לא נעים
השר האשקלוני, אבי דיכטר במבוכה. בריחתו של האנס בני סלע, חושפת את המשטרה במערומיה. "הבריחה של סלע היא תקלה חמורה" מודה השר לבטחון פנים בראיון לערוץ 2
השר לביטחון פנים אבי דיכטר התראיין הערב לערוץ 2 והסביר את המצב המביך אליו נקלעה משטרת ישראל בעקבות בריחתו של האנס הסדרתי, בני סלע: "בסופו של דבר רכב של ליווי אסירים הביא את האסיר לבית המשפט, ומשם הוא ברח בנסיבות קטלניות מבחינת התקלה ומבישות" עוד הוסיף השר האשקלוניכי:"הבריחה של האסיר בין אם תוכננה מראש ובין אם הייתה ניצול של המצב, עצם הבריחה - הוא תקלה חמורה".
השר לביטחון פנים, הוסיף, כי אין התפתחויות מהותיות בפרשת בריחתו של האנס הסדרתי בני סלע, מאז נמצאו אתמול בצהריים מכנסי השב"ס החומים שלבש. "אנחנו משקיעים המון כוחות, אבל אין לנו בשורה... הנחת העבודה של המשטרה מתייחסת גם לתל אביב ולגוש דן והיא נכונה גם לאזורים נוספים".
בסיום דבריו הדגיש דיכטר כי "ההנחייה למשטרת ישראל אתמול, הייתה לקיים את המרדף אחרי בני סלעכאילו האסיר תקף לאחר שברח מהכלא".
תגובות