Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שני ה-21.07.25 כ"ה תמוז ה'תשפ"ה
תמונה של כתבה

5 כוכבי יופי לאשקלון

שר הפנים רוני בראון, יעניק הערב לראש העיר רוני מהצרי את פרס החמישה כוכבי יופי במסגרת התחרות "קריה יפה בישראל יפה" לשנת 2006 . אשקלון זוכה זו השנה ה 11 ברציפות

העיר אשקלון, המתמודדת בתחרות הערים הגדולות בישראל, זכתה זו השנה ה-11 ברציפות בחמישה כוכבי יופי בתחרות "קריה יפה בישראל יפה" לשנת2006.

על הזכייה התבשר ראש העיר רוני מהצרי, במכתב בו צוין כי ועדת השיפוט מבקשת לציין את המאמץ והפעילות המושקעים על ידי כל עובדי הרשות להעלאת איכות החיים והסביבה בעיר אשקלון, הראויים לכל שבח.

שר הפנים רוני בראון, ויו"ר הנהלת המועצה לישראל יפה יעניקו את הפרס לראש העיר אשקלון רוני מהצרי הערב (רביעי) ) בטקס שייערך במרכז וואהל ברמת גן.

תחרות "קריה יפה בישראל יפה" מאורגנת על ידי המועצה לישראל יפה, נערכת בשיתוף משרד הפנים, ובעידוד מרכז השלטון המקומי בישראל. מטרת התחרות להטמיע ערכי יופי לאסתטיקה ברשות הרבים, יצירת מודעות ל"אכפתיות סביבתית" ולהעלאת איכות החיים בישובים.

בתחרות "קריה יפה בישראל יפה" נבדקות יוזמות הרשות בתחום איכות החיים ואיכות הסביבה, כמו גם פעילויות סביבתיות למען הקהילה. צוות השיפוט התרשם מיוזמות העירייה לשיפור איכות החיים ואיכות הסביבה באשקלון והחליט כי אשקלון תזכה בחמישה כוכבי יופי, בבית של ערים גדולות, שכבר הוכיחו עצמן בתחום איכות הסביבה ושמירה על איכות חיים גבוהה.

ראש העיר אשקלון רוני מהצרי בירך את עובדי העירייה ובמיוחד את עובדי האגף לאיכות הסביבה על הזכייה והדגיש כי עירית אשקלון מחוייבת לשמירה על איכות הסביבה ותמשיך לפעול לקידום ושיפור איכות החיים והסביבה בעיר, בשיתוף התושבים, למען אשקלון יפה ואיכותית יותר.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות