Logo
עכשיו גם בחנויות האפליקציות
  • Google Play
  • AppStore
יום שלישי ה-16.09.25 כ"ג אלול ה'תשפ"ה
פאפו עטון. "עלואה לא מאמן".

"עלואה לך הביתה"

כך צעק האוהד פאפו עטון, באימון הבכורה של הפועל אשקלון לעברו של המאמן מנשה עלואה והוסיף "לך עכשיו, כי אחרי שני מחזורים יפטרו אותך"

שמח באימון הבכורה של הפועל אשקלון. לאחר שקבוצת הכדורגל של הפועל אשקלון פתחה בראשון, באופן רשמי את האימונים לקראתהעונה הבאה בליגה הארצית, מסתבר שלמרות הפסטורליות שבמגרש האימונים בכפר סילבר, היה לא מעט "שמח" בתחילת האימון ובמהלכו, למרות הנוכחות הכמעט אפסית של צופים סקרנים, שהטריחו עצמם ובאו לחזות בשחקני הקבוצה מהליגה השלישית.

האוהד חיים "פאפו" עטון, שהגיע כמידי שנה, למגרש האימונים בכפר סילבר, החל מיד עם הגיעו למגרש לזעוק לעברו של המאמן מנשה עלואה ודרש ממנו ללכת הביתה.

עטון, שהתרעם אודות מינויו של עלואה למאמן הקבוצה, החליט להשמיע את כאבו בקול רם וקרא בזמן שהשחקנים עורכים את האימון לעברו של המאמן: "עלואה לך הביתה!, הורדת אותנו כבר ליגה, פירקת את הפועל אשקלון, אתה לא מאמן ובאשקלון לא תחזיק מעמד יותר משני מחזורים, אתה תראה שיפטרו אותך מהר". אמר עטון הכעוס והמשיך בשלו.

מנשה עלואה, ששמע את הצעקותשהופנו לעברו ע"י פאפו, מהיציע בכפר סילבר,בחר שלא להגיב והמשיך את האימון כמתוכנן.

דקות ארוכות לאחר החוויה המביכה ולאחר שעטון נרגע במעט, ניגשו לעבר מקום מושבו בטריבונה הבעלים של הקבוצה פרוספר אזגי יחד עם המנכ"ל צ"יקו מגיה והחלו לשוחח עם פאפו ולהרגיעו.

מקורביו של פאפו סבורים כי התרחיש הראשוןבאימון הבכורה, לא יהיה גם האחרון. "פאפו צעק את מה שצעק מתוך הבטן, מתוך כאב, קשה לנו להאמין שהוא יעבור לסדר היום אחרי האימון הראשון" סיכמו חבריו של עטון, ששוחחו עמו לאחר המקרה ושמעו את המניעים שלו למעשה.

בשלישי, יערוך מאמן הפועל אשקלון מנשה עלואה אימון נוסף במגרש האימונים בכפר סילבר, והחל משעה 18:00יערכו שחקני הפועל אשקלון את האימון בתקווה להתקררות בגזרה.

מנשה עלואה באימון הבכורה. שמע והבליג.

רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!

תגובות


עוד כותרות