חשודים בזיוף
בית משפט השלום בתל אביב הורה על שחרורו למעצר בית של תושב אשקלון, שנעצר ע"י מחלקת חקירות מכס ומע"מ בחשד להברחת סחורות מזוייפות
בית משפט השלום בתל אביב הורה על שחרורו בערובות של תושב אשקלון ושותפו ממושב גילת, החשודים בהברחתסחורות מזויפות והפצתן בארץ.
השניים, נעצרו ע"י מחלקת חקירות מכס ומע"מ תל אביב ברשות המסים בישראל שניהלהחקירה בתחום הברחות שיטתיות של סחורות מזויפות והפצתן בישראל. במסגרת החקירה נתפסו כלי רכב מסוג טרקטורון, אשר הוצהר לגביהם כי מדובר בצעצוע.
עפ"י החשד, החברה, שעל שמה בוצע היבוא, היא "חברת קש" בשם א.א סחר בע"מ, שנרשמה על שמו של התושב מאשקלון,על מנת לסייעלשותפו ולמעורבים אחרים בפרשה להתחמק מבדיקה ע"י רשויות המכס.
לאחר שהחשודים נחקרו ומסרו גרסתם, החליט בית המשפט והשופט אביחי דורון על שחרור החשודים בתנאים מגבילים, כאשר החשוד מאשקלון שוחרר בערבות בנקאית/מזומן ע"ס 10,000 , ערבות צד ג" על סך 20,000 , ערבות עצמית על סך 50,000 , צו עיכוב יציאה מהארץ ועוד.
שותפו, ממושב גילת שוחרר בתנאים מחמירים יותר ובערבות בנקאית/מזומן ע"ס 20,000 , ערבות צד ג" ע"ס 30,000 , ערבות עצמית ע"ס 80,000 , צו עיכוב יציאה מהארץ ועוד.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות