אלימות במרינה
צעיר כבן 20 מאשקלון, נקלע במוצ"ש לקטטה במתחם המרינה ופונה לבית החולים "ברזילי" כשהוא חבול ומדמם בפרצופו
החלה עונת הקטטות במרינה- הקיץ בפתח ועמו גם התגרות החוזרות ונשנות להם התרגלנו בשנים האחרונות, המתרחשותבמתחם המרינה באשקלון.
אמש (מוצ"ש) נקלע צעיר כבן 20, תושב אשקלון (שמו שמור במערכת) לקטטה עם חבורת נערים, יוצאי העדה האתיופית, אשר הלמו בו וגרמו לחבלות חמורות בפניו ובגופו.
צוות מגן דוד אדום, שהוזעק למתחם המרינה,פינה את הפצוע, כשהוא מלווה ע"י בן דודולבית החולים "ברזילי" בעיר, כשהוא מדמם וחבול בגופו ובפניו. בחדר המיון של בית החולים "ברזילי"נזקק הצעיר לקבלת טיפול רפואי.
עדי ראיה שנכחו במקום האירוע מסרו ל"אשקלון-NEWS": "ראינו את הבחור הצעיר מבלה באחד הפאבים במרינה, וכשיצאנו לכיוון רחבת החניה, ראינו מהומה רבה, כשבסופה אותו צעיר, היה מכוסה דם על פניו ופונה במידית ע"י אמבולנס לבית החולים".
תגובות