נתפסו על חם
תושב אשקלון גילה כי מישהו פרץ לדירתו. כשנכנס לאחד החדרים בבית הוא הבחין בשני הפורצים שריססו לעברו גז מדמיע ואיימו עליו במברג
תושב אשקלון בן 41 הגיע לביתו שברחוב בן זומא בתחילת שבוע שעבר וגילה להפתעתו שסורג החלון בביתו תלוש ממקומו.
הוא ניגש אט אט לדלת הבית וכאשר הוא ניסה לפתוחה מגלה כי הדלת סגורה מבפנים. מבלי היסוס הוא ניגש לחלון הפרוץ, משתחל פנימה ומגלה לתדהמתו כי הסלון הפוך על פיו, סימן לכך שאלמונים החליטו לבקר בביתו.
הוא החל לסרוק את הבית ובהגיעו לאחד מחדרי השינה הוא זיהה בו שני צעירים המוכרים לו היטב. כאשר הוא שואל אותם למעשיהם, שולף אחד מהם תרסיס גז מדמיע ומרסס לעבר עיניו של המתלונן ומייד לאחר מכן בורח מהמקום. המתלונן, כשעיניו צרובות ונשימתו כבדה, מנסה לאחוז את הצעיר השני ובין השניים מתפתח מאבק שבמהלכו שולף החשוד מברג ומאיים לפגוע במתלונן. בסופו של דבר מצליחים השניים לברוח מהמקום ולמתלונן לא נותר אלא להזעיק טיפול רפואי ולמסור תלונה מפורטת במשטרה.
מאמצי המשטרה לאתר את שני החשודים עולים בתוהו. החשודים, שזהותם ידועה, מסתתרים ומקום הימצאותם אינו ידוע. חוקר צוות התשאול של אמ"ן תחנת אשקלון, רס"מ שלומי כרמי, מבצע את כל פעולות החקירה הנדרשות, ולא נותר, אלא להמתין למעצרם של החשודים.
אחד החשודים תושב אשקלון בן 26 הסגיר עצמו למשטרה בחקירתו הוא מכחיש כל קשר לאירוע ובעימות מול המתלונן המשיך להכחיש. מעצרו הוארך והוגש נגדו כתב אישום בבימ"ש המחוזי בבאר שבע בגין חשד לניסיון שוד מזוין ובהתפרצות לדירה במטרה לבצע עבירה.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות