יום העצמאות: הכניסה לרכב לפארק - בחינם לתושבי אשקלון
הכניסה לרכב, לפארק הלאומי באשקלון, תתאפשר ביום העצמאות בחינם - רק לתושבי אשקלון ובהצגת תעודות זהות. כך הוסכם בין ראש העיר לרשות הטבע והגנים
בשורה לתושבי אשקלון. ביום העצמאות (שלישי), רשות הטבע והגנים תאפשר כניסה לרכב חינם לתושבי אשקלון, המציגים תעודה מזהה בכניסה.
הסיכום התאפשר בעקבות דרישתו של ראש עיריית אשקלון, איתמר שמעוני לבין הנהלת רשות הטבע והגנים, האחראים על הפארק הלאומי באשקלון.
בשנים הקודמות, נהגו ברשות הטבע והגנים לגבות דמי כניסה לפארק באשקלון מכל כלי רכב, עם הנחה מסוימת לתושבי אשקלון.
השנה, יצא ראש עיריית אשקלון בקריאה לאפשר כניסה חינם לתושבי אשקלון ובמקביל הורה גם על הבערת מנגלים בשטחים פתוחים בכל העיר. (ראה ידיעה נפרדת).
שמעוני: "תושבי אשקלון לא ישלמו ביום עצמאות השנה על כניסה לפארק הלאומי. פניתי בנושא לרשות הטבע והגנים, וזה הסיכום שהושג. הציגו תעודת זהות בכניסה, ותיכנסו ללא תשלום. תבלו, זה מגיע לכם".
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות