ברינה יקצורו
לכבוד חג השבועות: קרן קימת לישראל בשיתוף עם עיריית אשקלון, קיימו פעילות מיוחדת בחווה לחינוך חקלאי בעיר. כ-1,000 תלמידים ערכו פעילות של קציר
פעילות בנושא קציר ודיש התקיימה בימי רביעי וחמישי השבוע ע"י מדריכי האגף לחינוך של הקרן הקימת לישראל והיא מיועדת לתלמידי כיתות א" של בתי הספר היסודיים בעיר, וכן לתלמידי כיתות היסוד מביה"ס של החינוך המיוחד.
מדריכי האגף לחינוך של הקרן הקימת לישראל העבירו לתלמידי בתי הספר באשקלון פעילות העוסקת בתהליך קציר החיטה באמצעות כלי עבודה קדומים וחדשים, עבודת הדיש, טחינת גרגירי החיטה לקמח, הכנת הבצק ואפיית הפיתות על גבי סאג"ים.
הפעילות אמורה לחשוף את הילדים לשלבי יצירת הלחם, משלב קציר החיטים, דרך הכנת הקמח ואפיית הלחם. ההפעלות תעשה בצורה חווייתית ומהנה לכלל הילדים. בסוף הפעילות התקבצו הילדים לחגיגה מוסיקלית בנושא חג השבועות.
רוצים לקבל את החדשות הכי חמות לפני כולם? הצטרפו עכשיו לערוץ הטלגרם של אשקלון ניוז וקבלו את כל העדכונים ראשונים!
תגובות